Eco paraplu bedrukken

We hebben bedrukte stormparaplu's waar uw relaties blij van worden. In Belgie heeft iedereen wel eens een paraplu nodig. Een Senz stormparaplu bedrukt met uw persoonlijke design zorgt ervoor dat uw relaties tijdens en na elke bui blij aan u denken! 

 

Meer weten over Senz paraplu’s? Contacteer onze productexpert Adrian de Bruijn voor meer info! E-mail adrian@greengiving.be of bel 07 84 84 65 3.

Paraplu bedrukken

bekijk alle producten

Senz° Stormparaplu

bekijk alle producten

Senz stormparaplu’s bedrukken

Paraplu's zijn een goed middel om contact te houden en verstevigen met uw klanten. Onderzoek wijst uit dat een relatiegeschenk van invloed is op een positief beeld van een organisatie. De beoordeling van een bedrijf laat een stijging zien na het geven van een relatiegeschenk. 75% van de relatiegeschenken is meer dan een half jaar in bezit van de eigenaar.  Hierbij zijn er uitschieters, relatiegeschenken die tot 2 jaar in bezit blijven. Paraplu’s horen duidelijk bij deze uitschieters!

 

Meer weten over stormparaplu's? Contacteer onze productexpert Adrian de Bruijn voor meer info! E-mail adrian@greengiving.be of bel 07 84 84 65 3.