Stormparaplu Senz

Bij Greengiving vindt u de Senz paraplu, een relatiegeschenk waar al uw relaties blij van worden! Deze unieke stormparaplu is dé oplossing bij regenachtig weer in zware wind. Uw klanten zullen met een positief gevoel aan uw bedrijf denken als de Senz stormparaplu ze droog houdt in een fikse bui!

Filteren

Senz° smart

tot 80 km/h | kleine oplage

Vanaf 18 december

Vanaf

19,93

Senz° Original

tot 100km/h | meest verkocht

Vanaf 18 december

Vanaf

31,24

Senz° automatic

tot 80km/h | opvouwbaar

Vanaf 18 december

Vanaf

34,07

Senz° XXL

tot 100 km/h | onze grootste

Vanaf 18 december

Vanaf

39,73

Gepersonaliseerde Senz stormparaplu

Laat uw paraplu bedrukken met uw logo of een tekst naar keuze! 75% van de relatiegeschenken is meer dan een half jaar in het bezit van de eigenaar. Hierbij zijn er uitschieters zoals paraplu’s, deze blijven vaak tot 2 jaar (!) in het bezit van de ontvanger. Door het unieke model is de Senz stormparaplu geschikt voor windvlagen tot 100km/u. Het lichte gewicht en de stevige handgreep maken de Senz paraplu tot de ideale paraplu in gebruik.

Senz paraplu bedrukken

Bij Greengiving zijn er verschillende mogelijkheden om uw Senz paraplu te personaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het polyester doek op verschillende posities te bedrukken. Daarnaast kan het handvat voorzien worden van een full colour doming sticker. De Senz stormparaplu wordt geleverd met een standaard sleeve om de paraplu veilig op te bergen.

 

Meer weten over Senz paraplu’s? Contacteer onze productexpert Adrian de Bruijn voor meer info! E-mail adrian@greengiving.be of bel 07 84 84 65 3.