Truien bedrukken

Wilt u sweaters bedrukken voor uw bedrijf? Bij Greengiving vindt u diverse dames- en herentruien en hoodies in vele maten. Wij bedrukken ze voor u met een promotietekst naar keuze, uw firmalogo of kies voor gepersonaliseerde truien voor uw personeel. Laat uw trui bedrukken met 1-4 kleuren of zelfs een full colour ontwerp.

Filteren

Katoenen Sweater Heren

100% organisch katoen | extra stevig

Vanaf 21 november

Vanaf

18,25

Katoenen vest heren | unisex

modieus ontwerp | met rits

Vanaf 21 november

Vanaf

25,77

Ecologische kleding van bio-katoen

De duurzame kleding van Greengiving wordt geproduceerd van 100% bio-katoen. Door de biologische katoenteelt, het gebruik van groene energie en efficiëntie in productie en transport wordt de uitstoot van CO2 met 90% gereduceerd. Duurzame en milieuvriendelijke truien om te bedrukken vindt u bij ons!

Trui of pull bedrukken?

Bij Greengiving kan u truien en hoodies laten bedrukken in 4 kleuren of zelfs full colour. Ga voor uw bedrijfslogo, promotekst naar keuze of personaliseer de bedrijfskledij van uw werknemers. Bedrukte sweaters in kleine oplage? Bij ons bestelt u ook in kleinere aantallen. En wilt u een snelle levering? Ook geen probleem, binnen 7 werkdagen ontvangt u uw bestelling, gratis verzending!