Appels met logo

Verras uw relaties met een gezond en origineel geschenk, kies voor een appel met logo! Een uniek product, speciaal ontwikkel door Greengiving. We bedrukken de appels met eetbare inkt, zo valt uw bedrijfsnaam écht op. Naast het bedrukken van de appels is het ook mogelijk om uw logo of tekst te laten graveren in de appel.

Filteren

Appels bedrukken

snelle levering | lekker gezond

Vanaf 16 maart

Vanaf

1,19

Appel met logo

bedrukt v.a. 100 stuks | gezond

Vanaf 16 maart

Vanaf

1,19

Jonagold appel bedrukken

de goedkoopste | oerhollands

Vanaf 16 maart

Vanaf

1,19

Appels met sticker

full colour sticker | snelle levering

Vanaf 17 maart

Vanaf

1,04

Appels graveren

haarscherp | heerlijk gezond

Vanaf 16 maart

Vanaf

1,09

Appel in bedrukt doosje

full colour | v.a. 100 stuks

Vanaf 17 maart

Vanaf

2,02

12 appels met logo in doos

luxe doos | kleine oplage

Vanaf 17 maart

Vanaf

13,89

Appelkist met bedrukking

full colour bedrukt | v.a. 5 stuks

Vanaf 15 maart

Vanaf

43,23

Full Colour Appelkist

full colour kist | v.a. 1 stuks

Vanaf 17 maart

Vanaf

66,48

Appels bedrukken met eetbare inkt

Het bedrukken van appels is nieuw en uniek in België! Door de speciale druktechniek met eetbare inkt, wordt uw bedrijfslogo aangebracht op de appel. Mits gekoeld bewaard, is de appel na het bedrukken nog 3 weken houdbaar. Afhankelijk van het seizoen selecteren we voor u de beste kwaliteit appels, denk hierbij aan Elstar, Granny Smith en Jonagold. U heeft keuze uit rode en groene appels, of een mix hiervan. Wilt u de appels graag full-colour bedrukken? Ook dat is mogelijk wanneer u voor appels met sticker kiest. Hier kunt u een geheel eigen ontwerp voor aanleveren!

 

Appels graveren

Naast het bedrukken is graveren van appels ook mogelijk. Bij het graveren van de appels word met lichtstralen uw logo in de schil aangebracht. Het resultaat is haarscherp, waardoor uw relaties echt het gevoel hebben iets speciaals te ontvangen. De houdbaarheid van een graveerde appel is +/- 1,5 tot 2 weken, mits gekoeld bewaard.

 

Bedrukte appels verpakken

Bij zoveel speciaal bedrukte appels, past natuurlijk een luxe verpakking. Per stuk zijn ze te verpakken in een doosje, waarvoor u uw eigen full-colour ontwerp kunt aanleveren. Ook hebben we prachtige appelkisten en dozen die allemaal te bedrukken zijn met uw logo. Zo komt u erg professioneel over bij de (potentiële) klant! Een aantal appelkisten zijn zelfs full-colour te bedrukken. Hiermee gaat u gegarandeerd opvallen op een beurs of evenement!

 

Fruit bedrukken met logo

Naast appels met logo kunnen wij ook andere fruitsoorten bedrukken of graveren met uw logo. Bijvoorbeeld een sinaasappel met full colour sticker of komkommer graveren. Zo kunt u op een gezonde en originele manier aandacht vragen voor uw organisatie, product of dienst. 

 

Heeft u nog vragen over de appel met logo, verzending of bedrukking? Neem dan contact op met Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl. Hij helpt u graag verder!