Outdoor & vrije tijd

Als het gaat om relatiegeschenken, zijn we van alle markten thuis. Voor zowel zomer als winter, thuis als onderweg hebben we originele en duurzame geschenken. Wilt u uw (potentiële) klanten of relaties verrassen met een origineel cadeau, bedrukt met uw logo, website of tekst? Neem een kijkje in deze categorie en ontdek de mogelijkheden!

Relatiegeschenken voor buiten

bekijk alle producten

Duurzame paraplu's

bekijk alle producten

Senz° stormparaplu

bekijk alle producten

Duurzaam speelgoed en spellen

bekijk alle producten

Sleutelhanger

bekijk alle producten

Relatiegeschenken voor zomer en winter

Ons assortiment Outdoor & vrije tijd is erg uitgebreid. Geschenken voor elk seizoen en elke gelegenheid. Wat denkt u bijvoorbeeld van een koeltas en zonnebril in de zomer? Een vogelhuisje of een ijskrabber in de winter? Al deze producten kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst.

 

Relatiegeschenken voor thuis en onderweg

Zowel voor thuis als onderweg hebben we prachtige duurzame geschenken. Denk aan een leuk spel of een eco frisbee. En voor de relaties of werknemers die veel reizen: Een bedrukte sleutelhanger of een eco zonnebril met logo is dan een erg handig geschenk. Met uw bedrijfslogo erop wordt de relatie elke keer herinnerd aan uw bedrijf. Dat is nog eens "in het zonnetje zetten!".

 

Heeft u nog vragen over Outdoor & Vrije tijd? Contacteer Laura Ruitenberg via +32 07 84 84 653 of laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!