Outdoor & vrije tijd

Als het gaat om relatiegeschenken, zijn we van alle markten thuis. Voor zowel zomer als winter, thuis als onderweg hebben we originele en duurzame geschenken. Wilt u uw (potentiële) klanten of relaties verrassen met een origineel cadeau, bedrukt met uw logo, website of tekst? Neem een kijkje in deze categorie en ontdek de mogelijkheden!

Duurzame paraplu's

bekijk alle producten

Houten horloges

bekijk alle producten

Sleutelhanger

bekijk alle producten

Relatiegeschenken voor buiten

bekijk alle producten

Senz° stormparaplu

bekijk alle producten

Relatiegeschenken voor zomer en winter

Ons assortiment Outdoor & vrije tijd is erg uitgebreid. Geschenken voor elk seizoen en elke gelegenheid. Wat denkt u bijvoorbeeld van een koeltas en zonnebril in de zomer? Een vogelhuisje of een ijskrabber in de winter? Al deze producten kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst.

 

Relatiegeschenken voor thuis en onderweg

Zowel voor thuis als onderweg hebben we prachtige duurzame geschenken. Denk aan een prachtig houten horloge of een koeltas. En voor de relaties of werknemers die veel reizen: Een bedrukte sleutelhanger of een eco zonnebril met logo is dan een erg handig geschenk. Met uw bedrijfslogo erop wordt de relatie elke keer herinnerd aan uw bedrijf. Dat is nog eens "in het zonnetje zetten!".

 

Heeft u nog vragen over Outdoor & Vrije tijd? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 745 776 of Laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!