Truien en hoodies bedrukken

Wilt u sweaters bedrukken voor uw bedrijf? Bij Greengiving vindt u diverse dames- en herentruien en hoodies in veel kleuren en maten. Wij bedrukken ze met uw logo of tekst. U kunt ook kiezen voor gepersonaliseerde truien voor uw personeel. Laat de truien bedrukken met 1-4 kleuren opdruk of zelfs een full colour bedrukking.

Filteren

Gerecyclede Sweatshirt Unisex

100% gerecycled | extra stevig

Vanaf 18 augustus

Vanaf

19,39

Katoenen Sweater Heren

100% organisch katoen | extra stevig

Vanaf 18 augustus

Vanaf

17,09

Sweater bedrukken

Vanaf 9 augustus

Vanaf

21,58

Gerecyclede Hoodie Unisex

100% gerecycled | kwalitatief

Vanaf 18 augustus

Vanaf

22,35

Hoodie dames fairtrade

Vanaf 9 augustus

Vanaf

27,32

Hoodie heren fairtrade

Vanaf 9 augustus

Vanaf

27,17

Sweatshirt Unisex

Vanaf 9 augustus

Vanaf

29,44

Duurzame bedrijfskleding

Heeft u een evenement waarbij u als bedrijf herkenbaar wilt zijn? Dat kan met bedrukte truien of hoodies. Ze zorgen voor een uniforme uitstraling en zijn natuurlijk ook heerlijk warm. Al onze truien zijn gemaakt van 100% organisch katoen. Er zijn dus geen bestrijdingsmiddelen gebruikt bij de katoenteelt. Dit zorgt voor een minder grote impact op de aarde. Groen geven is dus ook mogelijk als het gaat over kleding. Onze truien en hoodies zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, zoals zwart, donkerblauw, rood en grijs. 

 

Bedrijfskleding met logo

Uw logo of tekst kan op zowel de voor- als achterkant van de sweaters in maar liefst vier verschillende kleuren worden bedrukt. Ga voor uw bedrijfslogo, tekst naar keuze of personaliseer de bedrijfskleding van uw werknemers. In combinatie met de kleur van de hoodies of truien ontstaat er een prachtig én praktisch geschenk voor uw personeel of relaties. De truien zijn bij Greengiving in kleine oplages te bestellen, al vanaf 10 of 25 stuks per bestelling.

 

Truien en hoodies met bedrukking bestellen

Als u een keuze heeft gemaakt, kunt u de truien gemakkelijk via de website bestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een offerte op te vragen. Vervolgens uploadt u uw logo of gewenste opdruk, waar wij een gratis digitale drukproef van maken. Pas na uw akkoord start het drukproces. Al binnen 7 dagen uw bestelling in huis, gratis verzonden!

 

Heeft u nog vragen over bedrukt of onbedrukt Truien? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +32(0) 784 84 653 of Laura@greengiving.nl