Sleutelhangers bedrukken

Een sleutelhanger bedrukt met logo is een praktisch relatiegeschenk waarmee u uw relaties kunt verrassen. Ook is een bedruke sleutelhanger een ideale giveaway voor op beurzen en evenementen. Van klompen tot zaklampjes of een luxe houten sleutelhanger met gravering: een passende sleutelhanger vindt u bij Greengiving. Door de sleutelhanger te bedrukken of graveren met uw eigen logo of tekst past deze altijd bij us huisstijl. 

Filteren
Nieuw

Sleutelhanger kurk

opvallend

Vanaf 24 december

Vanaf

0,40

Nieuw

Sleutelhanger kurk

opvallend

Vanaf 24 december

Vanaf

0,40

Nieuw

Kurken sleutelhanger

rond of rechthoekig

Vanaf 26 december

Vanaf

0,66

Luxe sleutelhanger

top kwaliteit | v.a. 50 stuks

Vanaf 24 december

Vanaf

2,30

Sleutelhanger met LED

Zilveren sleutelhanger op zonne-energie

Vanaf 24 december

Vanaf

2,58

Duurzame sleutelhangers met logo

Waar kan ik het beste sleutelhangers met naam of logo laten bedrukken? Bij Greengiving natuurlijk! Onze duurzame sleutelhangers zijn allemaal te bedrukken met uw logo in tot wel vier verschillende kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een handig LED zaklampje of één die op zonne-energie werkt? Uw relaties waarderen zo’n praktische weggever altijd.

 

Luxe sleutelhanger graveren met naam

Natuurlijk kunnen we ook sleutelhangers bedrukken die niet alleen duurzaam zijn, maar er ook zo uit zien. Hierdoor zet u ook uw relaties aan het denken. Bijvoorbeeld een sleutelhanger van kurk, die we in verschillende vormen en maten kunnen leveren. Het is maar net wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Daarin spelen relatiegeschenken een hele belangrijke rol! 

 

Sleutelhanger zaklamp bestellen

Wanneer u een sleutelhanger met zaklamp, klompjes of iets anders wilt bestellen, kan dat heel eenvoudig via onze website. U kunt er ook voor kiezen om eerst een offerte op te vragen. U kunt uw logo uploaden via de website, dan maken wij een gratis digitale drukproef voor u. Na uw goedkeuring zullen wij uw sleutelhanger met logo bedrukken of graveren. Op deze manier komen de bedrukte of gegraveerde sleutelhangers er precies naar wens uit te zien!

 

Heeft u nog vragen over één van onze sleutelhangers bedrukt met uw logo? Neem dan contact op met onze productspecialist.