Bespaarproducten als relatiegeschenk

Vindt u het belangrijk om zorg te dragen voor de wereld van nu én de toekomst? Zet u zich ook in voor een betere leefomgeving? Ook met uw relatiegeschenken kunt u een steentje bijdragen aan een beter milieu! De duurzame relatiegeschenken van Greengiving helpen namelijk uw relaties om water, energie en ook geld te besparen.

Solar producten

bekijk alle producten

Douchecoaches

bekijk alle producten

Energiebespaarboxen

bekijk alle producten

Overige bespaarproducten

bekijk alle producten

Originele, duurzame relatiegeschenken

Besparen is trendy, maar ook gewoon broodnodig. Daarom hebben wij bespaarboxen samengesteld die u weg kunt geven aan uw relaties. Hierin zitten producten die helpen bij het besparen van energie, water en tijd. Ledlampen, douchecoaches of een koelkastthermometer: ze helpen allemaal bij het onderhouden van een duurzame levensstijl. Naast energiebespaarboxen hebben we ook een uitgebreid assortiment in powerbanks en solar opladers. Ook onze rekenmachines en zaklampen werken op zonne-energie. Om het helemaal compleet te maken, kunt u bij Greengiving ook terecht voor een bandenspanningsmeter, waterbespaarders en energiekostenmeter. Met dit brede assortiment van originele en zeer duurzame relatiegeschenken kunt u uw relaties op vele manieren laten besparen!

 

Bespaarproducten bedrukken met logo

Ook al heeft het relatiegeschenk een duurzaam doel, het is en blijft ook een uitstekende kans om uw bedrijf te promoten. Met deze bespaarproducten wordt uw naam verbonden aan een milieuvriendelijke aanpak. Alle bespaarproducten zijn te bedrukken met uw logo of tekst en dat in tot wel vier verschillende kleuren. Bij een aantal producten zit er bovendien een wikkel omheen die naar wens ontworpen en full colour bedrukt kan worden. Zo’n gepersonaliseerd geschenk is zeker en vast een succes bij uw relaties, klanten of werknemers!

 

Eco relatiegeschenken bestellen

Al onze bespaarproducten zijn eenvoudig te bestellen via de website. De meeste producten worden al binnen 7 werkdagen geleverd!

 

Heeft u nog vragen over Bespaarproducten? Contacteer Laura Ruitenberg via +32 07 84 84 653 of laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!