Home & Living

Zoekt u een leuke, praktische waardering voor uw relaties of klanten? Greengiving heeft de mooiste kaassets, mokken, snijplanken en karaffen in haar assortiment. Hierbij is alles te bedrukken met uw eigen logo of tekst en sommige houten producten zijn zelfs te graveren! Alle producten hebben een duurzame twist waardoor uw relatiegeschenken niet belastend zijn voor het milieu.

Binnenshuis ontspannen

bekijk alle producten

Keukengeschenken

bekijk alle producten

Keuken relatiegeschenken

Keukenartikelen zijn ideale relatiegeschenken door het dagelijkse gebruik ervan. Wanneer u de artikelen laat bedrukken met uw logo of tekst, worden uw relaties of klanten extra vaak herinnerd aan uw bedrijf. Greengiving biedt allerlei geschenken aan die in de keuken goed van pas komen, zoals een keukenschort, snijplanken, messensets of glazen. Alles is te bedrukken met uw bedrijfslogo, en een aantal producten zijn zelfs ook te graveren voor een extra luxe uitstraling! De artikelen zijn stuk voor stuk erg handig wat ze populair maakt als relatiegeschenk.

 

Binnenshuis relatiegeschenken bedrukken

Gunt u uw relaties en klanten eens een momentje om heerlijk te kunnen ontspannen.  Greengiving heeft hiervoor alle geschenken in huis! Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige Jamie Oliver karaf met longdrink glazen, een bluetooth speaker of duurzame leren onderzetters? Ook aan kinderen wordt gedacht door middel van leuke sets met kleurpotloden. Ze zullen uren zoet kleuren met deze sets! Deze handig producten kunnen allemaal worden bedrukt met uw eigen logo of tekst, waardoor ze de ideale promotie vormen.

 

Geschenken voor in huis bestellen

Het bestelproces van promotieartikelen voor in huis is heel eenvoudig. U bestelt de producten naar keuze online of vraagt een offerte aan. Voor wij starten met het bedrukken of graveren van uw geschenken ontvangt u altijd een digitale drukproef met daarin het product en de positie van de personalisatie. Pas na akkoord wordt er begonnen met het druk- of graveerproces.

 

Meer informatie over Home & Living producten?

Wilt u meer informatie over home & living relatiegeschenken? Contacteer ons voor uw vragen of een offerte-aanvraag. E-mail adrian@greengiving.be of bel 07 84 84 65 3.