Home & Living relatiegeschenken

De mooiste kaassets, koffiemokken, houten snijplanken en karaffen zijn te vinden bij Greengiving. Perfect voor als u een unieke, praktische waardering zoekt voor uw relaties of klanten. Alles is te bedrukken met uw eigen logo of tekst, waardoor het product direct effectieve promotie is voor uw bedrijf. Alle producten hebben een duurzame, milieuvriendelijke twist en zijn van uitstekende kwaliteit.

Keuken relatiegeschenken

bekijk alle producten

Gepersonaliseerde relatiegeschenken voor thuis

bekijk alle producten

Beauty relatiegeschenken

bekijk alle producten

Keuken relatiegeschenken

Keukenartikelen worden dagdagelijks gebruikt. Als u bedrukte keukenproducten cadeau geeft aan uw klanten of relaties, zien ze uw bedrijfsnaam dus iedere dag. Een ideale manier om uw merk te promoten! Greengiving biedt vele geschenken die in de keuken goed van pas komen, zoals een keukenschort, snijplanken, messensets of glazen. Alles is te bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. Een aantal producten is zelfs ook te graveren en krijgen daardoor een extra luxe uitstraling. Het praktische aspect van deze relatiegeschenken maakt ze erg populair bij zowel gevers als ontvangers.

 

Relatiegeschenken binnenshuis bedrukken

Greengiving heeft vele geschenken in het assortiment die bijdragen aan sfeer, rust en ontspanning. Wat dacht u bijvoorbeeld van een luxe waterfles met logo, een bluetooth speaker of lederen onderzetters? Ook aan de kinderen wordt gedacht doormiddel van toffe sets met kleurpotloden. Bedrukt met uw eigen logo of tekst, krijgen uw relaties een prachtig geschenk dat ze veel zullen gebruiken!

 

Geschenken voor in huis bestellen

Het bestelproces van promotieartikelen voor in huis is heel eenvoudig. U bestelt de producten online of vraagt ons om een offerte. Voor wij starten met het bedrukken of graveren van uw geschenken ontvangt u altijd een digitale drukproef. Pas na uw akkoord wordt er begonnen met het druk- of graveerproces.

 

Heeft u nog vragen over bedrukte geschenken voor Home & Living? Contacteer Julia van Ginkel via +32 (0)7 84 84 653 of julia@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!