Liniaal bedrukken

De band met uw relaties is niet te meten, evenals de waarde van zo’n goede band. Een creatief idee om dat te symboliseren, is het weggeven van een liniaal. Daarnaast is een houten of vrolijk gekleurde liniaal natuurlijk gewoon praktisch.

Filteren

Flexibele liniaal | 30 cm

  • Vanaf 250 stuks
  • Beschikbaar in 9 kleuren

Vanaf 9 november

Vanaf

0,48

Liniaal van bamboe

  • Vanaf 250 stuks

Vanaf 29 oktober

Vanaf

0,44

Houten liniaal | 30 cm

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 2 november

Vanaf

0,52

Houten Liniaal 30 cm

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 9 november

Vanaf

0,94

Duurzame liniaal bedrukken

Even snel iets meten of een strakke lijn zetten op papier doen we allemaal wel eens. Een liniaal komt dus altijd van pas, zowel bij jong als oud. Greengiving heeft een uitgebreid assortiment. Kiest u voor een liniaal met schaalverdeling of een liniaal van 15 of 30 centimeter? Ook op vlak van uiterlijk is er ruime keuze. Bijvoorbeeld een duurzame houten of bamboe liniaal, of een liniaal van gerecycleerd PET-plastic? Deze laatste is verkrijgbaar in 9 vrolijke kleuren. Daarnaast is deze liniaal buigbaar: ideaal voor relaties en werknemers die veel op de baan zijn. Voor wie écht iets speciaals en praktisch zoekt, hebben we de liniaalpen. Deze ziet eruit als een houten, vierkanten pen met daarop een schaalverdeling. Een originele giveaway waar u goed mee voor de dag komt op beurzen, opendeurdagen en congressen.

 

Flexibele, gekleurde liniaal met logo

Alle linialen zijn te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Dat maakt ze perfect geschikt als relatiegeschenk. Steeds als uw relaties de liniaal gebruiken, worden ze aan uw bedrijf herinnerd. De linialen kunnen worden bedrukt met 1-3 PMS-kleuren. De houten liniaalpen kan zelfs gegraveerd worden. Dat geeft een extra luxe uitstraling!

 

Eco liniaal op schaal bestellen

Al onze linialen op schaal zijn ecologisch verantwoord en milieuvriendelijk. Goed voor de omgeving én goed voor uw reputatie dus. Bestellen kan heel eenvoudig via onze website. Uiteraard kunt u ook eerst een offerte aanvragen. U ontvangt een digitale proefdruk waarop u kunt zien hoe de liniaal met bedrukking eruit komt te zien. Pas na uw akkoord starten wij met het drukproces.

 

Heeft u nog vragen over Linialen? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 745 776 of Laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!