Boomgeschenken bedrukken

Op zoek naar een echt origineel groen geschenk? Bekijk dan de producten in deze categorie. Hoe leuk is het om een klein boompje cadeau te doen aan uw medewerkers of relaties, die ze vervolgens zelf verder kunnen laten groeien. Een echt groen geschenk waarmee u een groeiende relatie kunt symboliseren. Bij de meeste producten kan het doosje of de verpakking full colour worden bedrukt met uw eigen ontwerp!

Full colour

Sprout boom potlood

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 26 juli

Boomgeschenk in doosje

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 26 juli

Boom geschenk

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 31 juli

Boomgeschenk met Tiny Tony's

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 26 juli

Boomgeschenk met notitieboekje

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 26 juli

Boomgeschenk met Tony

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 26 juli

Denneboom set

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 24 juli

Baby Tree fruitboompakket

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 2 augustus

Boomgeschenk met bedrukking

In deze categorie vindt u verschillende boomgeschenken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fruitboom geschenk of een denneboom geschenk. Ook vindt u hier leuke geschenkpakketjes met kleine bomen, zoals de olijfboom of koffieboom. Degene aan wie u het boompje cadeau doet, kan het verzorgen en uit laten groeien tot een mooie boom voor in de tuin of op het balkon. Ontzettend leuk om zo'n groeiend en bloeiend geschenk uit de delen aan klanten, medewerkers of andere relaties!

 

Boompje als relatiegeschenk

Een bloeiend boompje is een prachtig symbolisch geschenk om de band met uw relaties te verstevigen. Het is niet alleen een mooi geschenk, maar ook ontzettend leuk om uit te delen, want u kunt uw eigen ontwerp op het doosje, de verpakking of het kaartje laten bedrukken. Op deze manier geeft u een persoonlijke boodschap mee. Op de productpagina's vindt u de precieze bedrukkingsopties en alle info over het product. Wie verrast u met zo'n origineel groen geschenk?

 

Boomgeschenken bestellen

Via onze website kunt u gemakkelijk een offerte opvragen of direct bestellen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de bedrukte boomgeschenken eruit komen te zien. Pas na uw akkoord op deze drukproef start de drukkerij met het drukproces.

 

Heeft u nog vragen over bedrukte of onbedrukte Boomgeschenken? Neem contact op met Job Pater via +32 (0)7 84 84 653 of job@greengiving.nl