Seizoensgeschenken

Als bedrijf is het slim om in te spelen op het seizoen. Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, er is altijd een bijpassend relatiegeschenk te bedenken. Dat denkwerk nemen we u door deze pagina een beetje uit handen, omdat we de seizoensartikelen die hier te zien zijn aanpassen naarmate het seizoen verandert. Zo bent u er zeker van altijd een passend duurzaam relatiegeschenk te geven!

Filteren

Koeltas non-woven

20 x 12,5 x 13 cm | 6 blikjes

Vanaf 3 december

Vanaf

1,27

Zonnebril van tarwestro

Uv400 filter

Vanaf 11 december

Vanaf

1,29

Houten vogelhuisje

houten vogelhuisje | uniek product

Vanaf 3 december

Vanaf

2,70

Afsluitbare waterfles met infuser

inhoud 700 ml | duurzaam

Vanaf 7 december

Vanaf

5,50

RPET Reistas | Spirit

verkrijgbaar in 8 kleuren | 47 x 20 x 27 cm

Vanaf 9 december

Vanaf

15,29

Hangmat

heerlijk comfortabel | v.a. 10 stuks

Vanaf 7 december

Vanaf

23,04

 

Lente, zomer, winter en herfst relatiegeschenken

Waarom zou u voor seizoensgebonden relatiegeschenken moeten kiezen? Allereerst kan de ontvanger hier direct wat mee, de relevantie en het praktisch nut zijn dus hoog. Daarnaast worden veel seizoensgebonden artikelen geassocieerd met een bepaald gevoel. U kunt hierop inspelen door het gevoel te geven dat past bij de tijd van het jaar! Hierbij valt niet alleen aan de tijd rond Kerst of het einde van het jaar te denken, maar juist ook in andere seizoenen worden relatiegeschenken misschien nog wel meer gewaardeerd. Daarom passen onze artikelen niet alleen bij de winter, maar ook bij Pasen, het voorjaar, een warme zomer of juist een regenachtige herfst. Onze relatiegeschenken zijn ecovriendelijk en duurzaam, waardoor u niet alleen een positieve indruk achterlaat bij uw relaties, maar ook bij de natuur.

 

Duurzame seizoensgeschenken

Voor de lente is alles wat met zaadjes, bloemen, bijen en vogels te maken heeft leuk om te geven. Zo is groeipapier ideaal, maar ook een zaadzakje met bloemen- of kruidenzaad naar keuze zal worden gewaardeerd. Het voorjaar kan nog wel eens wat koud zijn, waardoor een vogelhuisje ook geen overbodige luxe is. In de zomer is het vaak dorstig weer. Help uw relaties dan om gehydrateerd te blijven door een mooie waterfles met infuser waar vers fruit in kan worden gedaan weg te geven. Uw relaties zullen er vast op uit gaan, waardoor een elegante reistas van gereycled materiaal of een mooie koeltas ook geen overbodige luxe is. In de herfst kunt u uw relaties voorbereiden op het gure weer met regen en wind, door hen een stevige stormparaplu cadeau te doen. Een biologisch afbreekbare poncho is een leuk alternatief om weg te geven op een beurs of evenement. Maar het liefst blijven we binnen natuurlijk, en dan kunt u sfeer creëren door uw relaties een stompkaars van hernieuwbare grondstoffen te geven. In de winter kunt u uw relaties verder helpen met warm blijven door een thermosfles met theefilter te geven. Maar af en toe moeten ze er toch op uit, en dan komt een ijskrabber goed van pas. Net als comfortfood trouwens, want die Tony's Chocolonely repen gaan er vast wel in! 

 

Seizoen relatiegeschenken met bedrukking

En, heeft u al voldoende inspiratie opgedaan op deze pagina? Het goede nieuws is dat ieder product bedrukt kan worden met uw logo of tekst. Vaak kan dit in meerdere PMS-kleuren of zelfs fullcolour. Zo ontstaat er een verrassend relatiegeschenk die tegelijkertijd opvallend én duurzaam is. Wacht daarom niet langer met bestellen en verras uw relaties met een cadeau dat bij u en bij hen past. Onze productspecialist denkt graag met u mee!