Seizoensgeschenken voor bedrijven

Als organisatie is het slim om in te spelen op het seizoen. Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, er is altijd een bijpassend relatiegeschenk te bedenken. Dat denkwerk nemen we u door deze pagina een beetje uit handen. Voor elk seizoen hebben we een aantal duurzame relatiegeschenken uitgezocht die passend zijn.

Lentegeschenken

bekijk alle producten

Zomergeschenken

bekijk alle producten

Herfstgeschenken

bekijk alle producten

Wintergeschenken

bekijk alle producten

Lente, zomer, herfst en winter relatiegeschenken

Waarom zou u voor seizoensgebonden relatiegeschenken kiezen? Om te beginnen kan de ontvanger hier direct wat mee. De relevantie en het praktisch nut zijn dus hoog. Daarnaast worden veel seizoensgebonden artikelen geassocieerd met een bepaald gevoel. U kunt hierop inspelen door het gevoel te geven dat past bij de tijd van het jaar. Hierbij valt niet alleen aan de tijd rond Kerst of het einde van het jaar te denken, maar juist ook aan andere seizoenen. Daarom hebben we voor elk seizoen een pagina gemaakt met verschillende geschenken. Alle lentegeschenken, zomergeschenken, herfstgeschenken en wintergeschenken zijn eco-vriendelijk en duurzaam. U laat daarmee een positieve indruk achter bij uw relaties

 

Duurzame geschenken voor alle seizoenen

Voor de lente is alles wat met zaadjes, bloemen, bijen en vogels te maken heeft ideaal om te geven. Zo is groeipapier ideaal, maar ook een zaadzakje met bloemen- of kruidenzaad naar keuze wordt gewaardeerd. Het voorjaar kan nog wel eens wat koud zijn, waardoor een vogelhuisje ook geen overbodige luxe is. In de zomer is het vaak warm weer. Help uw relaties dan om gehydrateerd en koel te blijven door middel van een mooie waterfles met infuser waar vers fruit in kan worden gedaan. Uw relaties zullen er in de vakantie vast op uit gaan, waardoor een elegante reistas van gerecycleerd materiaal of een mooie koeltas ook geen overbodige luxe is. In de herfst kunt u uw relaties voorbereiden op het gure weer door hen een stevige stormparaplu cadeau te doen. n de winter kunt u uw relaties helpen met een thermosfles, muts of ijskrabber.

 

Seizoen relatiegeschenken met bedrukking

Het goede nieuws is dat ieder product bedrukt kan worden met uw logo of tekst. Vaak kan dit in meerdere PMS-kleuren of zelfs full colour. Zo ontstaat er een verrassend relatiegeschenk dat tegelijk opvallend én duurzaam is. Wacht daarom niet langer met bestellen en verras uw relaties met een cadeau dat bij u en bij hen past.

 

Heeft u nog vragen over Seizoensgeschenken? Contacteer Laura Ruitenberg via +32 07 84 84 653 of laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!