Paraplu's bedrukken

Wat voor seizoen het ook is, in Nederland is een paraplu geen overbodige luxe. Hoe fijn is het dan als uw relaties dankzij u droog over straat kunnen? Een duurzame paraplu is dan ook een heel praktisch en gewaardeerd relatiegeschenk. Wij helpen u graag kiezen uit de vele goede merken zoals Falcone® en Swiss Peak stormparaplu’s en paraplu’s van gerecycled PET.

Filteren

Automatische paraplu van gerecycled PET

met bamboe houtvat

Vanaf 23 april

Vanaf

4,01

Paraplu van gerecycled RPET

verkrijgbaar in verschillende kleuren

Vanaf 23 april

Vanaf

4,61

Nieuw

Paraplu | houten steel

van gerecycled PET

Vanaf 23 april

Vanaf

7,27

Nieuw

Paraplu | opent en sluit handmatig

van gerecycled PET

Vanaf 23 april

Vanaf

7,66

Opvouwbare paraplu uit gerecycled materiaal

duurzaam & groen | v.a. 10 stuks

Vanaf 27 april

Vanaf

8,11

Nieuw

Paraplu | gerecycled PET

met zwart metalen frame en baleinen

Vanaf 23 april

Vanaf

8,38

Mini Golf paraplu

van gerecycled PET

Vanaf 7 mei

Vanaf

9,43

Aerodynamische stormparaplu

leverbaar in 3 kleuren

Vanaf 3 mei

Vanaf

9,78

Populair

Stormparaplu zwart

gekleurde details

Vanaf 3 mei

Vanaf

10,46

Paraplu | Gerecycled PET

diverse kleuren | 100% gerecycled PET

Vanaf 7 mei

Vanaf

11,91

Opvouwbare stormparaplu

leverbaar in 6 kleuren

Vanaf 3 mei

Vanaf

12,17

Mini paraplu ÖkoBrella

6 kleuren | gerecycled plastic

Vanaf 3 mei

Vanaf

12,32

Falcone® golfparaplu, ecovriendelijk doek

ECO | windproof

Vanaf 3 mei

Vanaf

12,45

Swiss peak automatische paraplu

zakelijke uitstraling | luxe hoes

Vanaf 27 april

Vanaf

15,09

Stormparaplu | hoge kwaliteit

van gerecycled PET | diverse kleuren

Vanaf 7 mei

Vanaf

19,86

Duurzame (storm)paraplu’s

Wat voor paraplu u ook zoekt, Greengiving heeft het. Gaat u voor een luxe, zakelijke uitstraling of een vrolijk kleurtje? Veel van onze paraplu’s zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waardoor de paraplu helemaal aansluit aan uw bedrijfskleuren. We hebben paraplu’s in de kleuren geel, rood, wit, zilver, groen, oranje, blauw, zwart en roze. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en vaak zelfs bestand tegen wind en storm. Maar die kwaliteit doet zeker niet af aan de duurzaamheid, aangezien de stormparaplu’s gemaakt zijn van gerecycled PET of eco-vriendelijk doek. Zo maakt u gelijk een duurzaam statement richting uw relaties en/of klanten. Dat waarderen zij op hun beurt, waardoor uw imago een boost krijgt. Er zitten dus alleen maar voordelen aan een duurzaam relatiegeschenk zoals een paraplu of stormparaplu!

 

Duurzame paraplu bedrukken met logo

Een relatiegeschenk zonder logo is natuurlijk een gemiste kans. Daarom kunnen wij alle paraplu’s bedrukken met uw eigen logo en/of tekst, en dat in tot wel vier verschillende kleuren! U kunt hierbij kiezen uit vier panelen op het doek, het handvat en de hoes. Zo kunt u uw paraplu helemaal aanpassen aan uw wensen, zodat het perfecte relatiegeschenk voor u werkelijkheid wordt. Wij begeleiden u natuurlijk in dit proces, want uw tevredenheid betekent alles voor ons!

 

Eco stormparaplu’s bestellen

Bent u ook overtuigd dat een (storm)paraplu het ideale relatiegeschenk is? Via de website is het bestellen zo gepiept, maar u kunt natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen. U levert de gewenste bedrukking aan en wij maken hiervan een gratis digitale drukproef, zodat u al een idee krijgt van hoe het resultaat eruit komt te zien. Pas nadat u akkoord hebt gegeven, starten wij met het drukproces. Zo kunt u uw relaties blij maken met de paraplu’s, precies hoe u ze in gedachten had!

 

Heeft u nog vragen over onze (storm)paraplu’s bedrukt met uw logo? Bel dan Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl.