Bureauartikelen

Wilt u een duurzaam statement maken dat elke dag gezien wordt? Kies dan voor een bureauartikel bedrukt met uw logo. Tenslotte zitten we ontzettend veel achter ons bureau. Voorbeelden van bureauartikelen zijn bijvoorbeeld onze bureauklokjes en pennenbakjes incl. oplader. Ecologisch verantwoorde, praktische én originele relatiegeschenken.

Filteren

Bureauklok waterenergie

snelle levering | kleine oplage

Vanaf 4 maart

Vanaf

9,03

Nieuw

Oplader van kurk

draadloos incl. kabel

Vanaf 10 maart

Vanaf

4,95

Nieuw

Pennenbakje van tarwestro

3 x USB 2.0 | multifuncitoneel

Vanaf 10 maart

Vanaf

7,65

Bureauartikelen bedrukken

Wilt u bureauartikelen bedrukken met uw logo? Een goed idee om dat aan Greengiving uit te besteden. Onze milieuvriendelijke artikelen zoals klokjes en opladers zijn echte blikvangers op het bureau van uw medewerkers, klanten of relaties. Het bureauklokje loopt op waterenergie en de opladers zijn gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals kurk en tarwestro. Stuk voor stuk milieuvriendelijke relatiegeschenken dus. Extra handig: de opladers zijn draadloos.

 

Duurzame bureauklok op waterenergie

Een van onze inspirerende assecoires is het bureauklokje. Dit klokje is bijzonder omdat het niet op batterijen werkt, maar op waterenergie. Enorm duurzaam dus. Het klokje is bolvormig en bovenin zit een opening met een dop waar het water in kan. Door het semi-transparante plastic kan iedereen het water zien zitten. De duurzame boodschap wordt dus echt zichtbaar. De bureauklokjes kunnen worden bedrukt met uw eigen logo en/of tekst in tot wel vier verschillende kleuren. Dit kan gewoon op de voorkant van het klokje, maar ook op de dop. 

 

Bureauartikelen met bedrukking bestellen

Bent u enthousiast geworden over een duurzaam relatiegeschenk voor op het bureau? U kunt eenvoudig online via onze website bestellen. Eerst een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Als u uw logo of tekst heeft geupload, maken wij een gratis digitale drukproef. Pas wanneer u deze heeft goedgekeurd, beginnen wij met het drukproces. Vervolgens heeft u uw relatiegeschenk al binnen 5 werkdagen in huis!

 

Heeft u nog vragen over Bureauartikelen bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 745 776 of Laura@greengiving.nl.