Geborduurde handdoeken met logo

Bent u op zoek naar zowel een handig als origineel relatiegeschenk? Laat dan een handdoek borduren met uw bedrijfslogo of slogan. Een badhanddoek met logo is niet alleen leuk om weg te geven als relatiegeschenk, het is ook nog eens een erg leuk promotiemiddel tijdens beurzen of evenementen. Neem gerust contact op als u er niet helemaal uitkomt, wij helpen u graag!

Filteren

Gastenhanddoeken

Verschillende kleuren | 30 x 50 cm

Vanaf 24 december

Vanaf

1,03

Handdoeken borduren

70 x 140 cm

Vanaf 24 december

Vanaf

5,19

Handdoeken borduren relatiegeschenk

Wilt u dat uw klanten of relaties de dag eindigen of beginnen met uw bedrijf? Laat dan handdoeken borduren met uw bedrijfslogo bij Greengiving. Een handdoek is een leuk geschenk voor bijvoorbeeld een sportschool om weg te geven aan klanten en/of relaties. Ook zijn (gasten)handdoeken met geborduurd logo uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een wellnesscentrum, een kapperszaak of beautysalon. Laat uw bedrijf spreken door middel van relatiegeschenken! 

Badhanddoek hoogwaardige kwaliteit

Greengiving biedt alleen handdoeken van de beste kwaliteit. Al onze handdoeken worden dan ook met de grootst mogelijke zorg geproduceerd en er wordt maximaal aandacht besteed aan alle productiefasen om tot het meest hoogwaardige eindproduct te komen. Maar naast kwalitatief hoogwaardig zijn deze handdoeken ook duurzaam geproduceerd. Zo zijn de handdoeken BSCI en Oeko-Tex gecertificeerd, wat garant staat voor betere arbeidsomstandigheden en een ecologisch verantwoorde productie. 

Specificaties handdoeken bedrukken met logo

De handdoeken bij Ecorelatigeschenken.be zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit katoen van wel 450 gram per m2. Desondanks hanteren we prijzen die net zo zacht zijn als de handdoeken zelf, want goedkoop handdoeken bedrukken wil natuurlijk iedereen. Onze badhanddoeken hebben een royaal formaat van 70 x 140 cm en zijn verkrijgbaar in wit, maar ook in andere kleuren zoals blauw, paars, rood, roze, crème, grijs, zwart, oranje, geel en groen. Naast badlakens kunt u ook gastenhanddoeken bedrukken. Deze hebben de afmeting 30 x 50 cm. 

Handdoek bestellen of meer informatie

Of het nu een bedrukte badhanddoek of gastendoek is, uw handdoek relatiegeschenk bestelt u eenvoudig online. Meer informatie over onze textielproducten? Contacteer onze productexpert Adrian de Bruijn: e-mail adrian@greengiving.be of bel 07 84 84 65 3.