Douchetimers bedrukken

Met deze praktische douchecoaches besparen uw klanten of relaties veel tijd en geld. Het is een mooi geschenk, waarmee u laat zien dat zuinig omgaan met water belangrijk is. Dit maakt de douchetimer als relatiegeschenk een duurzame eyeopener. De verschillende douchecoaches zijn te bedrukken met uw bedrijfslogo.

Douchecoach Druppel

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 1 mei

snel leverbaar

Douchecoach 5 minuten

  • Vanaf 150 stuks

Vanaf 2 mei

Multifunctionele zandloper

  • Vanaf 100 stuks
  • Beschikbaar in 4 kleuren

Vanaf 15 mei

Showertimer

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 2 mei

Douchecoach zandloper

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 1 mei

Zandloper 3 minuten

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 29 april

Set met 3 zandlopers

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 29 april

Dubbele zandloper

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 29 april

Douchecoach 3 zandlopers

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 1 mei

Waarom een douchecoach?

De gemiddelde Belg laat 10 minuten per douchebeurt het water stromen. Als uw klant of relatie zich aan de timer van de douchecoach houdt, dus 5 minuten, bespaart hij al gauw 60 liter warm water per keer. In een huishouden van drie personen kan dit oplopen tot besparingen van maar liefst 20.000 liter water, 100 m3 3 gas en 125 euro per jaar. Dat scheelt een pak, toch? U kunt aan deze besparingen uw steentje bijdragen door deze duurzame douchetimers cadeau te doen. Het milieuvriendelijke gebaar zal zeker gewaardeerd worden.

 

Douchecoach met logo als relatiegeschenk

Onze douchecoaches zijn te bestellen in verschillende vormen en uitvoeringen. Greengiving levert en bedrukt douchetimers die variëren van zandlopers tot timers in druppelvorm. Ook hebben we een pakketje met een douchecoach en een spaardouchekop samengesteld. Zo kunnen uw relaties extra veel besparen. Het is natuurlijk extra tof om zo’n geschenk met uw logo of tekst te bedrukken. De douchecoaches kunnen bedrukt worden met een opdruk in 1-4 verschillende kleuren.

 

Douchetimers bestellen?

Heeft u reeds een keuze gemaakt? Perfect, dan kunt u door naar het bestelproces. Dit kan eenvoudig via onze website. U kunt natuurlijk ook altijd eerst een offerte opvragen. Na bestelling kunt u uw logo uploaden en vervolgens maken wij daar een mooie digitale drukproef van. Gaat u akkoord met de drukproef? Dan starten we met het drukproces. U heeft de bedrukte douchetimers vaak al binnen 7 werkdagen in huis.

 

Heeft u nog vragen over Douchecoaches? Contacteer Laura Ruitenberg via +32 07 84 84 653 of laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!