Groene relatiegeschenken

Greengiving heeft een breed aanbod in – de naam zegt het al – groene relatiegeschenken. Hier vindt u een overzicht van onze groei-en-bloei relatiegeschenken en promotieartikelen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook daadwerkelijk groen van kleur zijn. Veel van deze bloemen, planten en bomen zijn zelfs geschikt voor een mailing!

Groeiende en bloeiende relatiegeschenken

U zoekt een mooi relatiegeschenk dat bij uw bedrijf past? Vergeet dan vooral de natuur niet en verras uw (potentiële) klanten met een origineel groen cadeau! Wat dacht u van een vrolijke zomerse bloemenmix in groeipapier of bloemzaadzakjes om te proosten op een bloeiende samenwerking! En zeer origineel: een boompje dat in de brievenbus past. Of vrolijke bloempotjes en plantjes als relatiegeschenk. Alle producten zijn te bedrukken met uw eigen logo, tekst of website wat de duurzame producten nog extra persoonlijk maakt. Wanneer u als bedrijf waarde hecht aan goed leven, betekent dit automatisch groen geven!

 

Groeipapier, bloemzaadzakjes en bloempotten met logo

Onder de noemer ‘groene relatiegeschenken’ verkopen we de mooiste producten. Echte, levende producten zoals bloembollen en zaadzakjes. Vrolijke cadeaus maak je met bloembollen, en zaadzakjes zijn ideaal om ergens bij te doen of om te gebruiken als mailing. Een zeer origineel product is ook ons groeipapier. Dit is papier met daarin zaadjes van bloemen of kruiden waarop u uw boodschap kunt bedrukken. Wanneer dit later in de grond wordt gestopt, ontstaat er een prachtig overblijfsel van die boodschap: een bloemenzee! Natuurlijk hebben we nog veel meer unieke producten, zoals potloden, bloempotjes met logo en gieters, steeds gevuld met zaden of bollen voor het ultieme groene geschenk.

 

Milieubehoud en biodiversiteit zijn belangrijke thema's. Hoe u daar een rol in kunt spelen met behulp van onze groene producten, leest u in onze blog.

 

Groene relatiegeschenken bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u de producten eenvoudig online via onze website bestellen. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Vervolgens stuurt u ons de gewenste opdruk toe en maken wij een digitale drukproef. Pas na uw akkoord starten we met het drukproces. Zo garanderen we tevreden klanten!

 

Heeft u nog vragen over Groene relatiegeschenken? Contacteer Job Pater via +32 (0)7 84 84 653 of job@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!