Groene relatiegeschenken

Greengiving biedt een breed gamma van - u raadt het al - groene relatiegeschenken! U vindt bij ons niet enkel promotieartikelen en bedrijfsgeschenken die duurzaam zijn, ze zijn ook daadwerkelijk groen van kleur! Bloemen, planten en bomen, dé manier om te investeren in uw bloeiende en groeiende relaties!

Goed geven, groen geven

U wilt uw zakenrelaties of werknemers laten weten dat zij belangrijk zijn voor u, daarom zoekt u een unieke en bijzondere attentie. Denk hierbij ook eens aan de natuur en bestel bloemzaden, groeikaarten of vrolijke bloempotjes voor op het bureau! Dát is nog eens een duurzame keuze voor een bloeiende samenwerking!

Groei en bloei met logo

Zoekt u groeipapier, zaadzakjes, een boom in doosje of bureauplantjes? Door de jarenlange ervaring van Greengiving zijn wij in staat u een compleet assortiment groei- en bloeigeschenken te bieden. Al onze producten kunnen worden bedrukt met uw logo of een persoonlijke boodschap. Binnen 5 werkdagen wordt uw groene relatiegeschenk al geleverd! We doen u steeds een scherp aanbod voor een kwalitatief en milieuvriendelijk product.

Wenst u meer informatie over onze groei- en bloeiproducten? Neem contact op met Job Pater via +31342 745772 of job@greengiving.nl.