Thermosfles bedrukken

Koel in de zomer en warm in de winter. Dat is wat we willen met drinken. Een thermosfles of isoleerfles is daarvoor de perfecte oplossing. Door de unieke designs en duurzame materialen staan onze thermosflessen en -bekers garant voor jarenlang drinkplezier. Laat de flessen bedrukken met uw logo en geef een prachtig cadeau weg!

Filteren

Bamboe thermosfles met theefilter

RVS dop | 420 ml

Vanaf 29 januari

Vanaf

10,81

Retulp met metalen dop

500 ml | dubbelwandig

Vanaf 29 januari

Vanaf

10,32

Vanaf 12 stuks

Dopper Insulated 350ml

Voor warme en koude dranken

Vanaf 26 januari

Vanaf

17,67

Reisbeker | Bamboe

inhoud 400 ml | duurzame keuze

Tijdelijk niet beschikbaar

Vanaf

6,02

Thermobeker | met Kurk

unieke details | 3 kleuren

Vanaf 29 januari

Vanaf

6,76

Thermosfles | Bamboe

incl. thee compartiment

Tijdelijk niet beschikbaar

Vanaf

7,92

Thermosfles 500 ml | Retulp

dubbelwandig

Vanaf 29 januari

Vanaf

8,11

Eco Reismok Dia

inhoud 350 ml | dubbelwandig

Vanaf 29 januari

Vanaf

8,48

Dubbelwandige fles met theefilter

7 kleuren | 300 ml

Vanaf 29 januari

Vanaf

10,10

Dubbelwandige fles 500 ml

metalen dop | 3 kleuren

Vanaf 29 januari

Vanaf

11,26

Vanaf 12 stuks

Dopper Insulated 580ml

voor warme en koude dranken

Vanaf 29 januari

Vanaf

20,23

 

Duurzame thermosflessen

Thermosflessen van (gerecycled) rvs zijn geschikt om dranken zowel warm als koud te houden. Flessen met een geïntegreerd koelelement zijn geschikt om dranken koel te houden. De dubbelwandige flessen komen dus altijd wel van pas. Naast thermosflessen hebben we thermosbekers en -mokken, die ideaal zijn voor onderweg. Onze flessen zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals bamboe, kurk en rvs. Goed voor het milieu dus. 

 

Duurzame isoleerfles bedrukken

Wilt u thermosflessen laten bedrukken met uw logo, tekst of slogan? Ook dit is mogelijk bij Greengiving. Het bedrukken van de isoleerflessen is mogelijk in een tot wel vier PMS-kleuren. Doordat we de meeste flessen digitaal bedrukken is een full colour logo bij veel thermosflessen ook geen probleem. Sommige flessen kunnen gegraveerd worden. Met een haarscherpe bedrukking of gravering heeft u een duurzaam relatiegeschenk waar u trots op kunt zijn. 

 

Eco drinkflessen met logo

Enthousiast geworden van onze duurzame thermosflessen? Alle eco drinkflessen met logo kunnen eenvoudig via de website worden besteld. Bij uw bestelling ontvangt u altijd gratis een digitale drukproef. Pas nadat u hiervoor akkoord heeft gegeven, starten wij met het drukproces. Op deze manier bent u zeker van de juiste bedrukking. 

 

Heeft u nog vragen over bedrukte Thermosflessen? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 745 776 of Laura@greengiving.nl.