Zakmessen bedrukken

Een zakmes of multitool komt altijd van pas. Zeker als u onderweg of op reis bent. Het voordeel is dat deze vaak meerdere functies hebben, waaronder bijvoorbeeld een mes, schroevendraaier en opener. Een compact product, maar toch praktisch in vele situaties. De zakmessen en multitools in onze collectie zijn vaak gemaakt van inox en bamboe. Ideaal als praktisch én duurzaam relatiegeschenk!

Filteren

Multifunctioneel zakmes

Vanaf 5 november

Vanaf

2,60

Zakmes van bamboe

Vanaf 5 november

Vanaf

2,87

Zakmes 8-delig

met 11 functies

Vanaf 2 november

Vanaf

3,35

Duurzame multitool

Vanaf 5 november

Vanaf

4,57

Multitool bedrukken

9-delig met 11 functies

Vanaf 2 november

Vanaf

8,21

Victorinox Classic SD zakmes

  • Vanaf 10 stuks
  • Beschikbaar in 6 kleuren

Vanaf 2 november

Vanaf

12,50

Zakmessen van inox en bamboe

In ons assortiment vindt u vooral zakmessen en multitools die een inox behuizing met bamboe handvat hebben. Inox is een sterk, slijtvast materiaal dat zeer geschikt is voor gebruik in de buitenlucht. En bamboe is een natuurlijke, hernieuwbare grondstof, die veel wordt gebruikt bij onze duurzame geschenken. De zakmessen en multitools hebben vaak ook een lederen draagriempje, zodat ze gemakkelijk ergens aan vastgemaakt of meegenomen kunnen worden. Om op te letten: op het bezit en/of dragen van messen of multitools in het openbaar kunnen lokale regels van toepassing zijn.

 

Multitools bedrukken met logo

Laat de zakmessen of multitools met uw logo bedrukken en u heeft een prachtig én praktisch relatiegeschenk in handen. Uw relaties of medewerkers zijn daar absoluut content mee. De zakmessen kunnen worden bedrukt met uw logo in één of meerdere kleuren of zelfs worden gegraveerd. Een multitool met gravering heeft uiteraard nog nét een beetje meer uitstraling dan een bedrukking. Maar wat u ook kiest, zo'n praktisch relatiegeschenk wordt zeker gewaardeerd!

 

Eco zakmessen en multitools bestellen

Als u een zakmes of multitool als relatiegeschenk geeft, is het goed om deze te bedrukken. Zo maakt u indruk, niet alleen bij uw relaties, maar ook bij iedereen die het product te zien krijgt. Al onze artikelen kunnen worden bedrukt met uw tekst of logo. U kunt uw gewenste opdruk uploaden of e-mailen na het plaatsen van uw bestelling. Vervolgens maken wij een drukproef, en pas na uw goedkeuring starten we met het drukproces. Want: we hechten waarde aan een tevreden klant!

 

Heeft u nog vragen over Zakmessen met opdruk? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 745 776 of Laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!