Schrijfblokken bedrukken

De schrijfblokken van Greengiving zijn mooi, hebben een strakke bedrukking en zijn milieuvriendelijk. Of het nu om een memoblok gaat, een schrijfblok of sticky notes, ze zijn allemaal gemaakt van gerecycled papier. De eco schrijfblokken zijn leverbaar in A4, A5, A6 of A7 formaat. Neem contact op met onze verkoopmedewerkers als u meer informatie wilt over blocnotes bedrukt met uw logo.

Filteren
Er zijn helaas geen producten in deze categorie die aan uw criteria voldoen

Waarom een duurzaam schrijfblok?

U vraagt zich misschien af wat het voordeel is om duurzame schrijfblokken te bedrukken. Dat leggen we u graag uit. Door notitieblokken met FSC gecertificeerd papier weg te geven, laat u zien dat u geeft om het milieu. En dat vinden klanten, relaties en medewerkers belangrijk. Met een eco schrijfblok maakt u hen blij en draagt u bovendien bij aan de zorg voor het milieu. Een win-win situatie dus!

 

BIC sticky notes bedrukken

Wilt u uw klanten een praktisch en milieuvriendelijk relatiegeschenk cadeau doen dat hen constant herinnert aan uw bedrijf? Kies dan voor de full colour sticky notes bedrukt met uw logo. De sticky notes zijn van het merk BIC, wat bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit. Post-it’s zijn onmisbaar op het bureau én een handig relatiegeschenk om uit te delen tijdens bijvoorbeeld beurzen en open dagen.

 

Soorten schrijfblok met logo

Of u nu een memoblok, kladblok, notitieblok of blocnote wilt bedrukken, bij Greengiving bent u aan het juiste adres. We hebben notitieblokken in veel soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld notitieblokken in A4, A5, A6 of A7 formaat laten bedrukken. Verder kunt u kiezen voor een schrijfblok met spiraal. Ook memoblokjes met logo hebben we in allerlei vormen en maten. Vierkant of rechthoekig, maar ook in aangepaste vormen, voor een nog opvallender resultaat.

 

Schrijfblok bedrukken

Een eco schrijfblok bedrukken is bij ons geen probleem. We bedrukken deze full colour met uw eigen logo of tekst. U kunt de schrijfblokken direct via onze website bestellen of eerst een offerte aanvragen. Nadat u uw logo heeft geüpload, ontvangt u per mail een digitale drukproef. Pas na uw akkoord op de drukproef beginnen we met het drukproces. Zo bent u verzekerd van de juiste bedrukking.

 

Heeft u nog vragen over bedrukte Schrijfblokken? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +32(0) 784 84 653 of Laura@greengiving.nl