Geachte bezoeker,
Vanwege problemen met onze telefoonprovider zijn we momenteel alleen bereikbaar op ons Nederlandse nummer:+31 342 745 770

 

Vers uit de natuur

Eetbare relatiegeschenken of promotieartikelen worden altijd positief ontvangen. De overheerlijke producten maken reclame voor uw bedrijf en zorgen vanwege de inhoud ook nog eens voor blije gezichten. Honing, confituur en fruitsap zijn bovendien heel duurzaam én gezond. Wij helpen u graag met het maken van een keuze!

Filteren

Streekhoning geschenk

  • Vanaf 24 stuks

Vanaf 5 oktober

Vanaf

3,45

Schulp bio-vruchtensap

200 ml | inclusief full colour sticker

Vanaf 5 oktober

Vanaf

1,75

Pure Gembersap

200ml | inclusief full colour sticker

Vanaf 5 oktober

Vanaf

2,29

Pure Kurkumasap

200 ml | inclusief full colour sticker

Vanaf 5 oktober

Vanaf

4,42

Mandarijn-kurkuma sap

200 ml | biosap

Vanaf 5 oktober

Vanaf

2,93

Mandarijn-gembersap

200ml | inclusief full colour sticker

Vanaf 5 oktober

Vanaf

2,69

Sinaasappel met sticker

full colour sticker | top product

Vanaf 5 oktober

Vanaf

0,95

Appels bedrukken

  • Vanaf 70 stuks
  • Techniek: Bedrukken
  • Beschikbaar in 3 kleuren

Vanaf 1 oktober

Vanaf

1,75

Confituur, fruitsap en streekhoning bedrukken

Naast de appel met logo - een van onze bestsellers - en de chocolade en snoep levert Greengiving nog andere eetbare producten. In ons assortiment vindt u ook overheerlijke streekhoning, confituren en fruitsappen. De honing is ambachtelijk gemaakt door regionale imkers. Ook de confituur en fruitsappen - met gember, kurkuma en mandarijn - hebben een duurzaam karakter en zijn uitermate gezond

 

Duurzame etenswaren met opdruk

Ook deze streekproducten uit ons assortiment van eetbare relatiegeschenken en ‘bedankjes’ zijn te bedrukken. De wikkel om de honingpotjes en confituurpotjes kan full colour worden bedrukt. Op de dop van de flesjes fruitsap kan een gepersonaliseerd etiket gekleefd worden. U kunt de print volledig zelf ontwerpen. Bij ieder product staat aangegeven wat uw mogelijkheden zijn en hier vindt u ook wat afbeeldingen met voorbeelden. Het mooiste van alles is dat de producten erg duurzaam zijn. Alle etenswaren zijn namelijk vers uit de natuur en van regionale bodem. Zo straalt u richting uw relaties en klanten uit dat u kiest voor duurzaam én gezond!

 

Verse streekproducten als relatiegeschenk

Verrast u uw klanten of relaties met een vers streekproduct? U kunt de confituur, fruitsap of honing eenvoudig bestellen via onze website. Ontvangt u liever eerst een offerte, dan is dat ook steeds mogelijk. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u uw gewenste bedrukking uploaden en dan maken wij een gratis digitale drukproef. Pas na uw akkoord starten we het drukproces, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Uw relaties blij, u blij en wij blij!

 

Heeft u nog vragen over producten Vers uit de natuur? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 745 776 of Laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!