Duurzaam snoep met logo

Wat is er lekkerder dan snoep? Jong en oud zal zeggen: niet veel. Vooral niet als het gaat om snoep in een duurzame verpakking. Greengiving biedt het lekkerste snoepgoed dat in te zetten is als een smaakvol relatiegeschenk of promotieartikel. Bedrukt met uw eigen logo of tekst is dit een (h)eerlijke promotie voor uw bedrijf!

Filteren

Snoepbakje | Biodegradable

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 10 november

Vanaf

0,86

Aanrader

Biodegradable bakje snoep

v.a. 50 stuks | 40 gr. inhoud

Vanaf 10 november

Vanaf

0,94

Snoepbakje biodegradable groot

v.a. 50 stuks | biologisch afbreekbaar

Vanaf 10 november

Vanaf

0,94

Biodegradable snoepbakje

v.a. 50 stuks | transparant

Vanaf 10 november

Vanaf

1,02

Snoep als relatiegeschenk

Verrast u uw personeel, klanten of relaties met heerlijk snoep? Succes gegarandeerd! De bakjes met snoep zijn namelijk niet enkel lekker en verfrissend, maar ook duurzaam. Het biologisch afbreekbaar materiaal zorgt ervoor dat het milieu geen schade lijdt. U geeft uw bedrijf een milieubewust imago wanneer u deze bakjes met snoep inzet als relatiegeschenk. U kunt kiezen uit bakjes met mintsnoepjes en jellybeans in een kleine en grotere variant.

 

Snoep bedrukken met logo

Laat uw snoep bedrukken met uw logo of een tekst naar keuze. Wat dacht u van bedrukte pralines met logo? Of een chocololly met tekst? Natuurlijk zijn de verpakkingen van het snoep ook te bedrukken. U kunt hierbij voor de meeste producten kiezen uit uw logo of reclametekst in 4 PMS-kleuren of zelfs full colour. Bijvoorbeeld een gepersonaliseerde wikkel voor Tony’s Chocolonely repen! Hierdoor krijgt u gegarandeerd een origineel en persoonlijk product, waardoor uw bedrijf extra opvalt. Het zal uw imago bovendien alleen maar goed doen, omdat relaties uw duurzaam snoep en uw bedrijfsnaam zien en proeven!

 

Heeft u nog vragen over bedrukt Snoep? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 745 776 of Laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!