Groeipapier bedrukken

Groeipapier (ook wel bloempapier of zaadpapier) is een origineel product met tal van mogelijkheden. Het is namelijk verkrijgbaar in verschillende diktes, vormen en formaten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een flyer, visitekaartje of zelfs een draagtas van groeipapier? Met onze eco groeikaarten en groeipapier brengt u uw boodschap op een groene manier onder de aandacht.

Groeipapier A3/A4/A5/A6/A7

bekijk alle producten

Groeipapier kaarten

bekijk alle producten

Groeipapier onbedrukt

bekijk alle producten

Groeipapier creatieve vormen

bekijk alle producten

Groeipapier enveloppen

bekijk alle producten

Groeipapier tassen

bekijk alle producten

Wat is groeipapier?

De naam geeft het al weg: groeiend papier. Groeipapier bestaat uit twee dunne lagen papier met bloemzaden ertussen. Na gebruik wordt het in de grond geplant en na een tijdje groeien er prachtige bloemen uit. Het bloempapier kan worden bedrukt met uw logo, tekst of eigen ontwerp. Het is ook mogelijk om onbedrukt groeipapier te bestellen (al vanaf 25 of 50 stuks). Moest u ons vragen wat groeipapier het beste typeert, dan gaan we voor: origineel, duurzaam én persoonlijk!

 

Groeipapier diktes

Groeipapier is te verkrijgen in drie verschillende diktes: 120 gr./m2 en het stevigere 200gr./m2. Beide varianten zijn perfect voor groeipapierkaarten, visitekaartjes en tassen en kunnen dubbelzijdig bedrukt worden. Het 200 grams groeipapier is handgeschept, waardoor het aantal zaden per papier kan verschillen.

 

Groeipapier formaten en vormen

Ons groeipapier is beschikbaar in de formaten A3, A4, A5, A6, A7 en DIN Lang. Ook kan het bloempapier bedrukt worden geleverd in iedere gewenste vorm, door middel van een op maat gemaakt stansmes. Ook leveren we andere;creatieve vormen, bijvoorbeeld boekenleggers, visitekaartjes of onderzetters. We zoeken steeds naar originele toepassingen van bloempapier. Wat dacht u van deze bureaukalender of tas van groeipapier? Met dit duurzame zaadpapier zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u zelf een origineel idee? Laat het ons gerust weten!

 

Groeipapier, hoe werkt het?

Voor groeipapier heb je geen groene vingers nodig. Dat is nu juist het aangename: iedereen kan ermee overweg. Als groeipapier in de aarde wordt geplant, composteert het en ontkiemen de zaadjes. Hoe zorg je voor het beste resultaat? Daarvoor hebben we een simpel stappenplan ontwikkeld.Op onze blog leest u hier alles over.

 

Uit welke zaden kiest u?

Standaard is het groeipapier voorzien van een vrolijke mix van zomerbloemen. Vaak zijn ook andere zaden mogelijk, zoals tuinkers, tijm, wortel, slamix, margriet, vergeet-me-niet of klaproos. Op elke productpagina is te vinden welke zaden u kan kiezen in het betreffende groeipapier. Wilt u weten wanneer u het beste voor welke zaadsoort kunt kiezen? Bekijk dan onze zaaikalender.

 

Bedrukt of onbedrukt groeipapier bestellen voor uw medewerkers, klanten of relaties? Of heeft u nog vragen over Groeipapier? Contacteer Job Pater via +31342 745 772 of job@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!