Sticky notes bedrukken

Sticky notes, de praktische en vaak opvallend gekleurde kleefbriefjes voor op uw bureau! Uw relaties en klanten vinden dat vast ook. Bijvoorbeeld voor tijdens een brainstormsessie of vergadering. Het is dus een slimme zet om ze te laten bedrukken met uw eigen full colour ontwerp en vervolgens uit te delen. Op die manier wordt er op veel plekken reclame gemaakt voor uw bedrijf!

Filteren
Meest verkocht

BIC Sticky Notes 50 x 75 mm

  • Vanaf 500 stuks

Vanaf 15 november

Vanaf

0,22

BIC Sticky Notes 68 x 75 mm

  • Vanaf 500 stuks

Vanaf 15 november

Vanaf

0,24

BIC Sticky Notes 75 x 101 mm

  • Vanaf 500 stuks

Vanaf 15 november

Vanaf

0,26

Populair

BIC Sticky Notes 101 x 75 mm

  • Vanaf 500 stuks

Vanaf 15 november

Vanaf

0,26

BIC Sticky Notes 101 x 101 mm

  • Vanaf 500 stuks

Vanaf 15 november

Vanaf

0,36

BIC Sticky Notes 101 x 152 mm

  • Vanaf 500 stuks

Vanaf 15 november

Vanaf

0,54

Memoblok van groeipapier

50 sticky notes

Vanaf 29 oktober

Vanaf

1,39

Memoset van groeipapier

25 sticky notes | productie in EU

Tijdelijk niet beschikbaar

Vanaf

1,59

Zelfklevende memoblaadjes bedrukt

Bij Greengiving kiest u uit verschillende soorten en maten memoblaadjes. Naast de vierkante en rechthoekige sticky notes is het ook mogelijk te kiezen uit andere vormen en maten. Vanaf 2500 stuks is het zelfs mogelijk om een eigen speciale vorm te laten maken. Zelfklevende memoblaadjes zijn onmisbaar op het bureau en een handig relatiegeschenk om uit te delen tijdens beurzen en open dagen. Mensen hebben ze altijd nodig!

 

Sticky notes bedrukken in full colour

Wilt u uw klanten een praktisch én milieuvriendelijk relatiegeschenk cadeau doen? Of uw medewerkers voorzien van een handig product? Kies dan voor de full colour sticky notes bedrukt met uw logo. Wij leveren BIC sticky notes van topkwaliteit. Alle memoboekjes worden standaard full colour bedrukt, waardoor ze goed opvallen. U kunt zelf de kleuren bepalen en bent niet afhankelijk van de standaard (neon)kleuren. Zo kunt u de sticky notes perfect laten aansluiten op uw huisstijl.

 

Sticky notes: eigen ontwerp bestellen

De sticky notes van BIC zijn eenvoudig te bestellen via onze website. U kunt uiteraard ook eerst een offerte opvragen. Na bestelling kunt u een ontwerp aanleveren en vervolgens maken wij een gratis digitale drukproef. Pas als die door u is goedgekeurd gaan we beginnen met het drukproces. Vervolgens heeft u ze binnen de afgesproken levertijd in huis.

 

Heeft u nog vragen over Sticky notes? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 745 776 of Laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!