Sprout potloden

Op zoek naar een uniek potlood? Kies dan voor de Sprout! Aan de bovenzijde bevat de Sprout een capsule met zaden. Is het potlood te klein om mee te schrijven? Door het potlood vervolgens in de grond te steken bloeien er binnen mum van tijd vrolijke bloemen of kruiden. De potloden zijn te graveren met uw tekst of logo voor een leuke giveaway.

Filteren
Er zijn helaas geen producten in deze categorie die aan uw criteria voldoen

 

Duurzaam potlood met zaden

De Sprout is verkrijgbaar met vier verschillende soorten zaden: basilicum, cherry tomaat, zonnebloemen of vergeet-mij-nietjes. Het potlood zelf is gemaakt van duurzaam hout met een biologisch afbreekbare capsule met zaadjes. Hoe gaat dit originele geschenk in z'n werk? Eerst is het simpelweg een potlood en een uitstekend reclamemiddel, maar op een gegeven moment raakt het potlood op en kan het overgebleven stompje op z'n kop (in een hoek van 45 graden) in de grond worden geplant. Maak vervolgens de aarde vochtig waardoor de capsule oplost en op een gegeven moment de zaadjes ontkiemen. Hoe gaaf is het wanneer je potlood vervolgens getransformeerd is in prachtige bloemen of heerlijke kruiden? Daar plukken uw relaties en klanten de vruchten van.

 

Sprout personaliseren met logo

Het Sprout potlood heeft een enorm wauw-effect waardoor het een leuke giveway is voor uw klanten en relaties. Wij personaliseren uw potloden dan graag met een luxe gravering van uw logo, tekst of slogan. Een mooie bijkomstigheid is dat uw gegraveerde logo dubbel zichtbaar is: als potlood en naast de groeiende plantjes. De minimale afname van de Sprout potloden is 100 stuks per zaadkeuze. Standaard worden de potloden geslepen geleverd. We hebben ze zelf op voorraad, dus ze kunnen razendsnel worden geleverd! Ideaal als last-minute weggever dus. 

 

Eco-vriendelijk Sprout potlood bestellen

De Sprout potloden kunt u op verschillende manieren bestellen. Zo kunt u de potloden los bestellen, maar ook in een speciale verpakking van 1, 3, 5 of 8 stuks. Op deze manier geeft u echt een cadeau met uitstraling. Heeft u vragen of weet u niet goed welke variant u het beste kunt bestellen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onze productspecialist. Die zal u zo goed mogelijk helpen en ervoor zorgen dat u uw bestelling naar volle tevredenheid wordt afgerond, zodat u zich kunt focussen op de binding van uw relaties en klanten.