Sprout potloden

Op zoek naar een uniek potlood om weg te geven? Kies dan voor de Sprout potloden! Aan de bovenzijde bevatten ze een capsule met zaden. Is het potlood te klein om mee te schrijven? Door het potlood vervolgens in de grond te steken, bloeien er binnen mum van tijd vrolijke bloemen of kruiden uit. De potloden zijn te graveren met uw tekst of logo voor een toffe giveaway!

Full colour

Sprout potlood met zaden

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 29 mei

Sprout potlood

  • Vanaf 500 stuks

Vanaf 20 juni

Full colour

Sprout boom potlood

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 3 juni

Sprout verpakking - 1 stuk

  • Vanaf 500 stuks

Vanaf 20 juni

Sprout met notitieblok

  • Vanaf 500 stuks

Vanaf 20 juni

Sprout verpakking - 3 stuks

  • Vanaf 500 stuks

Vanaf 20 juni

Sprout verpakking - 5 stuks

  • Vanaf 500 stuks

Vanaf 20 juni

Duurzaam potlood met zaden

Sprout potloden zijn verkrijgbaar met vier verschillende soorten zaden: basilicum, cherrytomaat, zonnebloemen of vergeet-mij-nietjes. Het potlood zelf is gemaakt van duurzaam hout met een biologisch afbreekbare capsule met zaadjes. Hoe het werkt? Eerst is het simpelweg een potlood en een uitstekend reclamemiddel, maar wanneer het potlood op is, kan het overgebleven stompje op z'n kop (in een hoek van 45 graden) in de grond worden geplant. Maak vervolgens de aarde vochtig waardoor de capsule oplost en na een tijdje zullen de zaadjes ontkiemen. Hoe bijzonder is het wanneer je potlood vervolgens getransformeerd is in prachtige bloemen of heerlijke kruiden? Daar plukken uw relaties en klanten de vruchten van!

 

Sprout personaliseren met logo

Het Sprout potlood heeft een enorm ‘wauw-effect’ waardoor het een toffe giveaway is voor uw klanten en relaties. Wij personaliseren uw potloden graag met een luxe gravering van uw logo, tekst of slogan. Een goede bijkomstigheid is dat uw gegraveerde logo dubbel zichtbaar is: als potlood en naast de groeiende plantjes. De minimale afname van de Sprout potloden is 100 stuks per zaadkeuze. Standaard worden de potloden geslepen geleverd. We hebben ze zelf op voorraad, dus ze kunnen razendsnel worden geleverd! Ideaal als last-minute weggever dus!

 

Eco-vriendelijk Sprout potlood bestellen

De Sprout potloden kunt u op verschillende manieren bestellen. Zo kunt u de potloden los bestellen, maar ook in een speciale verpakking van 1, 3, 5 of 8 stuks. Op deze manier geeft u echt een cadeau met uitstraling.

 

Heeft u nog vragen over Sprout potloden? Contacteer Laura Ruitenberg via +32 07 84 84 653 of laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!