Geschenken voor speciale geefmomenten

Het hele jaar door zijn er speciale momenten waarop het leuk en toepasselijk is om mensen te verrassen met een mooi geschenk. Denk aan feestdagen zoals Kerst en Pasen, maar ook aan bijzondere dagen zoals Dag van de Verpleging of Dag van de Leraar. Ook beurzen en evenementen zijn bij uitstek momenten om een duurzaam geschenk of giveaway uit te delen. In deze categorie kunt u inspiratie en ideeën opdoen voor geschenken voor speciale geefmomenten. 

Dag van de leraar

bekijk alle producten

Sinterklaasgeschenken

bekijk alle producten

Beursartikelen

bekijk alle producten

Seizoensgeschenken

bekijk alle producten

Brievenbusgeschenken

bekijk alle producten

Kerstgeschenken

bekijk alle producten

Paasgeschenken

bekijk alle producten

Dag van de zorg

bekijk alle producten

Relatiegeschenken voor feestdagen

Kerst en Pasen zijn populaire momenten om iets moois aan medewerkers, relaties of klanten te geven. Greengiving heeft dan ook een uitgebreide collectie met kerstgeschenken en paasgeschenken. Uiteraard zijn al deze geschenken duurzaam, bijvoorbeeld vanwege het materiaal of de herbruikbaarheid. Ook de seizoenen zijn heel geschikt om iets weg te geven. Denk aan een leuke voorjaarsmailing met zaadzakjes, of een zomerse giveaway zoals een zonnebril of frisbee. We helpen u graag bij het vinden van een seizoensgeschenk.

 

Duurzame geschenken voor inhaakmomenten

Naast de nationale feestdagen, zijn er nog een aantal andere momenten waarop je als bedrijf of organisatie kunt inhaken. Bekend zijn natuurlijk de Dag van de Zorg en de Dag van de Leraar. Ontzettend leuk om dan iets uit te delen aan het zorgpersoneel of docenten. Ook zijn bijvoorbeeld de Dag van de Vrijwilliger of de Dag van de Mantelzorger heel geschikt om iets weg te geven. Zo heb je veel momenten in het jaar waarop je kunt inhaken met een verrassend geschenk.

 

Originele giveaways voor beurzen en evenementen

Organiseert u een beurs of evenement voor uw bedrijf of organisatie? Dan komt een duurzame giveaway altijd goed van pas. Dat kan iets eetbaars zijn zoals een appel met logo of een Tiny Tony, maar ook iets wat groeit en bloeit, bijvoorbeeld een groeipapierkaartje of zaadbom. Op onze pagina met beursartikelen vindt u allerlei producten die perfect zijn om uit te delen. Bent u in tijdnood en op zoek naar iets wat snel geleverd kan worden? Ook dat is geen probleem. Neem contact met ons op zodat we samen de opties kunnen bespreken.

 

Geschenken voor geefmomenten bestellen

U kunt de relatiegeschenken heel makkelijk online via onze website bestellen. Ontvangt u liever eerst een offerte, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Nadat u uw drukwerk heeft geupload, sturen wij u een digitale drukproef. Na uw goedkeuring op de drukproef begint het drukproces en leveren we de geschenken volgens de afgesproken levertijd.

 

Heeft u nog vragen over bedrukte geschenken voor geefmomenten? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +32 07 84 84 653 of laura@greengiving.nl