Persoonlijke verzorging relatiegeschenken

Persoonlijke verzorgingsartikelen worden vaak ingezet als relatiegeschenk omdat iedereen ze nodig heeft en ze dus altijd wel van pas komen. Vooral als uw bedrijf ook iets met verzorging of schoonheid te maken heeft, zijn dit soort artikelen ideaal om mee in te haken. Mondkapjes, tandenborstels en haarkammen, we hebben ze allemaal. Bij Greengiving zijn ze ook nog eens duurzaam, zodat u een milieubewust signaal afgeeft richting uw relaties.

Filteren
Nieuw

Kam van tarwestro

bedrukking op de handgreep

Vanaf 23 juli

Vanaf

0,26

Tandenborstel van tarwestro

met beschermdopje

Vanaf 23 juli

Vanaf

0,33

Nieuw

Pillendoosje bamboe

3 compartimenten

Vanaf 23 juli

Vanaf

0,41

Pillendoosje rond bamboe

3 compartimenten

Vanaf 23 juli

Vanaf

0,45

Katoenen washandjes

18 verschillende kleuren | 100% katoen

Vanaf 27 juli

Vanaf

0,61

Lippenbalsem bamboe

Vanille

Vanaf 23 juli

Vanaf

0,62

Nieuw

Tandenborstel bamboe

in kartonnen doosje

Vanaf 23 juli

Vanaf

0,64

Nieuw

Zakspiegel tarwestro

natuurlijke look

Vanaf 23 juli

Vanaf

0,67

Nieuw

Kam bamboe

bedrukking op de handgreep

Vanaf 23 juli

Vanaf

0,78

Natuurlijke lippenbalsem

Kartonnen houder

Vanaf 17 juli

Vanaf

0,84

Jute toilettas

natuurlijk materiaal | 25 x 15 cm

Vanaf 23 juli

Vanaf

1,20

Haarborstel tarwestro

Praktisch en duurzaam

Vanaf 23 juli

Vanaf

1,36

Toilettas recycled PET

3 kleuren

Vanaf 27 juli

Vanaf

3,96

 

Duurzame verzorgingsartikelen

Bent u kapper, tandarts of schoonheidsspecialist? Een leuk relatiegeschenk vinden is niet altijd makkelijk, omdat je het graag toch wat relevanter wilt laten zijn dan een simpele pen. Gelukkig heeft Greengiving nu een mooi assortiment met verzorgingsartikelen samengesteld, die u kunt weggeven aan uw personeel of relaties. Als eindejaarsgeschenk of zomaar als opsteker of blijk van waardering. Onze producten zijn allemaal gemaakt van duurzame materialen als bamboe en tarwestro. Met uw keuze voor een duurzaam alternatief geeft u ook richting de ontvangers aan waarde te hechten aan bescherming van het milieu. Past een tandenborstel, kam, zakspiegel of lippenbalsem het beste bij uw bedrijf?

 

Mondkapjes van Fairtrade katoen

We kunnen er niet meer omheen: er worden steeds meer mondkapjes gedragen en in het openbaar vervoer zijn ze zelfs verplicht. Toch zijn al die wegwerpmondkapjes niet goed voor het milieu. Help uw relaties dan een handje door ze een duurzaam mondkapje van Fairtrade katoen te geven. Deze niet-medische mondkapjes bestaan uit drielaags katoen en kunnen worden voorzien van een vervangbaar filter. Als bedrijf kunt u van deze gelegenheid gebruik maken door de mondkapjes te bedrukken met uw eigen tekst of logo. Op die manier kunt u uw relaties beschermen en tegelijkertijd op een duurzame manier opvallen!

 

Verzorging relatiegeschenk bedrukken

Wanneer u een verzorgingsproduct als relatiegeschenk geeft, is het wel zo handig om 'm te bedrukken. Zo kunt u namelijk opvallen, niet alleen bij uw relaties, maar ook bij iedereen die het product te zien krijgt. Al onze artikelen kunnen daarom worden bedrukt met uw tekst of logo. U kunt uw gewenste opdruk uploaden na het plaatsen van uw bestelling. Vervolgens maken wij een drukproef, en pas na uw goedkeuring starten we met het drukproces. We hechten waarde aan een tevreden klant!

 

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte opvragen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze verkoopspecialist!