Duurzaam speelgoed en spellen bedrukken

Op zoek naar een origineel geschenk waar zowel jong als oud plezier van hebben? Bekijk dan eens deze collectie met duurzaam speelgoed en spellen. U vindt hier een groot assortiment aan leuke spelletjes en speelgoed, zowel voor binnen als buiten. Met bedrukte spellen kunt u uw bedrijf of organisatie duurzaam promoten én geeft u uw relaties een verrassend geschenk.

     

Spellen en speelgoed bedrukken

Spelletjes en speelgoed zijn altijd leuk om weg te geven, zeker als ze ook nog eens duurzaam zijn. Sommige spelletjes zijn heel geschikt als relatiegeschenk voor uw klanten of medewerkers, andere zijn juist weer perfect als giveaway bij een beurs of evenement. Denk bijvoorbeeld aan een tekenset, frisbee of houten puzzel. Al het duurzame speelgoed kan worden bedrukt met uw logo of tekst. Met bedrukte spellen maakt u zeker een positieve indruk op (de kinderen van) uw relaties.

 

Houten spellen en speelgoed

Veel van de spellen in ons assortiment zijn gemaakt van hout. Denk bijvoorbeeld aan een jojo van hout, een houten torenspel of een houten puzzel. Hout geeft een duurzame en natuurlijke uitstraling. Dat is natuurlijk perfect als u uw bedrijf of organisatie duurzaam wilt promoten. Houten spelletjes gaan bovendien lang mee en zijn een prachtig duurzaam alternatief voor plastic spelletjes. 

 

Spelletjes en speelgoed met logo bestellen

Al ons duurzaam (buiten)speelgoed is eenvoudig direct te bestellen via de website. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een offerte op te vragen. We sturen u ook altijd een gratis drukproef, zodat u kunt zien hoe het geschenk met bedrukking eruit komt te zien. Pas na uw akkoord op de drukproef zetten we de bestelling in gang. 

 

Heeft u nog vragen over Duurzaam speelgoed en spellen? Contacteer Laura Ruitenberg via +32 07 84 84 653 of laura@greengiving.nl.