Duurzame kleding bedrukken

U wenst petten, handdoeken, polo’s of t-shirts te bedrukken? Greengiving heeft een compleet assortiment verantwoorde textielproducten. Zo zijn onze truien en sweaters gemaakt van organisch katoen en zijn de handdoeken BSCI en OEKO-TEX gecertificeerd. Op deze manier maakt u gebruik van duurzame kleding voor uw promotieartikelen.

Kleding met logo

De kledij in ons assortiment is duurzaam, biologisch en sociaal verantwoord. We bedrukken onze producten met uw logo of tekst op verschillende posities. Naast de standaard opdruk met 1-4 kleuren is het ook mogelijk om textiel in full colour te bedrukken. Het gebruik van 100% biologisch katoen zorgt voor 90% minder CO2-uitstoot. Dit wordt bereikt door een combinatie van biologische katoenteelt, verbeterde efficiëntie in het productieproces en transport en het gebruik van zonne- en windenergie in plaats van fossiele brandstoffen. Van dit duurzaam geproduceerde katoen worden t-shirts, truien, petten, poloshirts en handdoeken gemaakt.

 

Sociaal verantwoordelijk textiel

Naast duurzaamheid kiest Greengiving ook voor sociaal verantwoord. Dit betekent voor ons: geen kinderarbeid, veilige werkomstandigheden, eerlijk loon en geen excessieve werktijden. De fabrieken worden continu gemonitord om te verzekeren dat deze blijven voldoen aan de standaarden. Dit in aanvulling op de certificaten SA8000, BSCI en GOTS. Op deze manier is goedkoop zeker geen duurkoop!

 

Duurzame bedrijfskleding met opdruk

Bij Greengiving laat u verschillende soorten duurzame werkkledij bedrukken met uw logo of tekst. Bestel vandaag nog bedrukte biologische kleding en ontvang uw bestelling binnen 7 werkdagen op het door u gewenste adres. We voorzien u eerst nog van een gratis digitale drukproef, zodat u precies weet hoe uw product eruit komt te zien. We passen aan tot u volledig tevreden bent!

 

Heeft u nog vragen over Duurzame kleding? Contacteer Julia van Ginkel via +32 (0)7 84 84 653 of julia@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!