Duurzame kleding bedrukken

Op zoek naar t-shirts, petten of handdoeken met bedrukking? Greengiving heeft een compleet assortiment verantwoorde textielproducten en bedrijfskleding. Zo is kleding zoals truien en sweaters gemaakt van organisch katoen en zijn onze handdoeken BSCI en Oeko-tex gecertificeerd. Zo kunt u op een duurzame manier een eenheid vormen met uw personeel of organisatie!

 

Biologische werkkleding bedrukken

Bedrijfskleding of werkkleding bedrukken doe je bij Greengiving. De kleding in ons assortiment is duurzaam, biologisch en sociaal. Onze producten kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst op verschillende posities. Naast de standaard opdruk met 1-4 kleuren is fullcolour nu ook al mogelijk. Door het gebruik van 100% biologisch katoen wordt een reductie gerealiseerd van 90% CO2 uitstoot. De reductie van 90% is bereikt door een combinatie van biologische katoenteelt, verbeterde efficiëntie in het productieproces en het transport, en het gebruik van groene zonne- en windenergie in plaats van fossiele brandstoffen. Van dit duurzaam geproduceerde katoen worden t-shirts, truien, petten, badjassen, poloshirts en handdoeken gemaakt. Wat heeft u het liefst voor uw bedrijf?

 

Sociaal verantwoordelijk textiel

Naast duurzaam staan we bij Greengiving ook voor sociaal. Dit betekend voor ons; geen kinderarbeid, veilige werkomstandigheden, eerlijk loon en geen excessieve werktijden. De fabrieken worden voortdurend gemonitord om te verzekeren dat deze blijven voldoen aan de standaarden. Dit in aanvulling op de certificaten SA8000, BSCI, SAFE en GOTS. Op deze manier is goedkoop geen duurkoop!

 

Duurzame bedrijfskleding met opdruk

Bij Greengiving kunt u diverse soorten duurzame werkkleding laten bedrukken met uw logo of tekst. Bestel vandaag nog biologische kleding bedrukt met uw logo en ontvang uw bestelling binnen 7 werkdagen op het door u gewenste adres! We voorzien u eerst nog met een gratis digitale drukproef, zodat u precies weet hoe uw product eruit zal komen te zien. We passen ‘m aan tot u tevreden bent!

 

Heeft u nog vragen over het product, bedrukking en/of levertijd? Neem dan contact op met Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl.