Drinkwaren & waterflesjes

Waterflesjes, mokken, glazen en koffiebekers: Greengiving bedrukt werkelijk alles. Populaire drinkflessen zijn De Dopper en onze thermosflessen. Een herbruikbare waterfles heeft een mooie uitstraling én bespaart onnodig plastic afval. Onze duurzame drinkflessen, mokken en bekers zijn daarom altijd een dubbel geslaagd relatiegeschenk!

Koffiebekers to go

bekijk alle producten

Luxe drinkflessen

bekijk alle producten

Thermosflessen

bekijk alle producten

Bamboe flessen

bekijk alle producten

RVS waterflessen

bekijk alle producten

Koffietassen & Bekers

bekijk alle producten

Glazen en Karaffen

bekijk alle producten

Duurzame drinkfles bedrukken

Draagt u ook zorg voor de aarde en wilt u dat ook uitstralen met uw relatiegeschenken? Dan bent u bij Greengiving aan het juiste adres. Naast de bekende Dopper bestaat ons assortiment uit nog meer duurzame waterflessen. Wij leveren ook drinkbussen, (inox) veld-, thermos- en reisflessen en vele andere waterflesjes die langdurig herbruikbaar zijn. Op die manier kunt u het gebruik van single-use plastic flessen tegengaan. Op uw bureel zijn we u van dienst met onze koffiemokken, glazen en karaffen. De luxe uitstraling doet zeker niet onder voor de duurzaamheid van de producten.

 

Waterfles bedrukken met logo

Net als alle andere producten bij Greengiving zijn de waterflessen te bedrukken met uw logo of tekst. Voor de meeste drinkflessen is dit mogelijk in tot wel vier kleuren of zelfs full colour. Het ontwerp hiervoor mag u volledig zelf aanleveren. Per product staat de informatie over het bedrukken aangeduid. Op deze manier geeft u de geschenken een persoonlijk tintje. Uw klanten of relaties ontvangen niet alleen een prachtige drinkfles, maar onthouden ook uw organisatie.

 

Duurzame drinkflessen bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze waterflesjes, drinkglazen en koffiebekers? Dan kunt u het gewenste product bestellen via de website. Natuurlijk kunt u ook eerst een offerte aanvragen. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u uw logo of tekst uploaden. Wij maken dan een gratis digitale drukproef en zodra u die hebt goedgekeurd, beginnen we met het drukproces. U krijgt uw producten dus precies geleverd zoals u ze in gedachten had.

 

Heeft u nog vragen over Drinkwaren? Contacteer Laura Ruitenberg via +32 07 84 84 653 of laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!