Hervulbare waterflesjes

Greengiving - specialist in bedrukte waterflesjes levert diverse hervulbare waterflesjes. Zo zijn wij leverancier van de populaire drinkflesjes van Dopper. Met de aankoop van een Dopper krijgt u niet alleen een duurzame waterfles met een prachtig design, u steunt ook gelijk drinkwaterprojecten in Afrika. Milieuvriendelijk en sociaal verantwoord dus!

 

Een ander veelgevraagd product zijn onze opvouwbare waterflesjes. Deze hervulbare waterflesjes vervullen dezelfde functie als de 'gewone' plastic flesjes, maar zijn gemakkelijk op te vouwen en te hergebruiken. Meer weten over de hervulbare drinkflesjes van Greengiving? Vraag uw adviseur Adrian de Bruijn om advies. Contacteer hem direct: e-mail adrian@greengiving.be of bel 07 84 84 65 3.

Dopper drinkfles

bekijk alle producten

Eco waterflesjes

bekijk alle producten

Opvouwbare waterflesjes

bekijk alle producten

Waterfles met fruitfilter

bekijk alle producten

Drinkfles | Bamboe

Dop van bamboe | Inhoud 420 ml

Vanaf 26 november

Vanaf

10,47

Herbruikbare waterflesjes en waterbidons

Naast bovengenoemde waterflesjes bestaat het assortiment uit nog meer drinkflesjes. Wij leveren ook bidons, (inox) veld-, thermos- en reisflessen en allerlei andere herbruikbare waterflesjes die langdurig te gebruiken zijn en het gebruik van PET-flessen tegengaan. Draagt u ook zorg voor de wereld en wilt u dat laten zien in uw relatiegeschenken of promotieartikelen? Dan bent u bij Greengiving aan het goede adres.

Waterfles met fruitfilter

Zeer populair zijn de waterflesjes met fruitfilter (of fruit infuser). U plaatst wat versgesneden fruit, komkommer of blaadjes munt in het filter en uw water smaakt de gehele dag fruitig en fris. Bij Greengiving vindt u diverse drinkflesjes met fruitfilter!

Drinkfles bedrukken

Net als alle andere producten bij Greengiving zijn ook de waterflesjes te bedrukken met uw logo of tekst. Voor de meeste flesjes is dit mogelijk tot wel vier kleuren of zelfs full colour. Het ontwerp hiervoor mag u helemaal zelf aanleveren. Per product staat de informatie over het bedrukken aangegeven.