Plunjezakken bedrukken

Plunjezakken zijn veelzijdiger dan u op het eerste gezicht zou denken. Vooral wanneer u avontuurlijke relaties hebt, is dit een erg leuk en origineel cadeau! Zo zijn plunjebalen ideaal om mee te nemen naar het strand of op reis. Wanneer uw relaties dit doen, zien talloze mensen de opdruk van uw bedrijfslogo wat zorgt voor veel naamsbekendheid. Mogen wij u adviseren?

Filteren

Gekleurde plunjebaal eco

25 x 45 cm | top kwaliteit

Vanaf 24 december

Vanaf

2,70

Katoenen plunjezak

25 x 45 cm | meerdere kleuren

Vanaf 1 januari

Vanaf

2,34

Katoenen plunjebaal

24 x 45 cm | Snelle leveringstijd

Vanaf 24 december

Vanaf

3,59

Jute rugzak

23 x 45 cm | trendy plunjezak

Vanaf 24 december

Vanaf

5,00

Plunjezak met logo

Plunjezakken hebben een ruime inhoud, waardoor ze geschikt zijn voor het vervoeren van veel of grote spullen. Toepassingen zijn dan ook makkelijk te bedenken. Waar uw klanten en/of relaties de plunjebalen ook voor zullen gebruiken, ze zullen gegarandeerd opvallen! Dit komt door het grote drukoppervlak op de zakken. Ze kunnen namelijk worden bedrukt met uw bedrijfslogo in tot wel vier verschillende PMS-kleuren. Dit is natuurlijk ideaal reclame maken! We hebben verscheidene uitvoeringen in ons assortiment. Zo kunt u kiezen tussen de 4-rings en 6-rings sailor bag, en tussen de materialen jute en katoen. Dit zijn biologisch afbreekbare materialen, wat de plunjezakken erg duurzaam maakt. Met deze duurzame producten kunt u effectief reclame maken, wat zorgt voor een prachtige win-winsituatie!

 

Eco plunjebalen bedrukken

We zeiden al dat het mogelijk was om uw plunjebalen te bedrukken. Maar wat het helemaal afmaakt, is de mogelijkheid om verschillende kleuren plunjezakken te bestellen. Gaat u voor wit, blauw, rood, geel, groen oranje of bruin? De plunjezakken kunnen zo helemaal worden aangepast aan uw wensen en huisstijl. Natuurlijk hoeft u de sailor bags ook niet te bedrukken; we kunnen ze namelijk ook onbedrukt leveren. En wilt u een kleine oplage afnemen? Geen probleem, ze zijn namelijk al te bestellen vanaf 25 stuks.

 

Sailorbag met opdruk bestellen

De plunjezak, ook wel plunjebaal of sailor bag genoemd, is heel eenvoudig te bestellen via greengiving.be. Met opdruk heeft u ze al binnen 7 werkdagen in huis, en zonder opdruk nog eerder! Wanneer u voor een bedrukking kiest, kunt u die aanleveren en dan maken wij een gratis digitale drukproef voor u. Pas wanneer deze door u is goedgekeurd, starten wij met het drukproces. Zo garanderen we tevreden klanten!

 

Bent u benieuwd geworden naar onze plunjezakken, maar heeft u nog vragen? Contacteer onze adviseur Adrian de Bruijn per e-mail: adrian@greengiving.be of bel 07 84 84 65 3.