Groeipapier draagtassen

Op zoek naar een unieke, duurzame draagtas? Kies dan voor de Greengiving tassen gemaakt van groeipapier. De groeipapier tassen zijn gemaakt van 200gr/m2 gerecycleerd papier met daartussen bloemzaden. De tassen kunnen worden bedrukt met uw logo, tekst of slogan om zo een duurzaam promotieartikel te creëren. Het resultaat: een duurzaam én persoonlijk relatiegeschenk. Speciale wensen? Vraag het onze productspecialist!

Groeipapier tas klein

 • Vanaf 100 stuks
 • Afmeting: 22 x 28 x 11 cm
 • Materiaaldikte: 250 gr./m2

Vanaf 24 juni

Groeipapier tas middel

 • Vanaf 100 stuks
 • Afmeting: 26 x 35 x 12 cm
 • Materiaaldikte: 250 gr./m2

Vanaf 24 juni

Groeipapier tas groot

 • Vanaf 100 stuks
 • Afmeting: 39 x 45 x 16 cm
 • Materiaaldikte: 250 gr./m2

Vanaf 24 juni

Groeipapier wijntas

 • Vanaf 100 stuks
 • Afmeting: 10 x 31 x 10 cm
 • Materiaaldikte: 200 gr./m2

Vanaf 24 juni

Draagtas van groeipapier

Wanneer u een draagtas nodig hebt, denkt u niet zo snel aan een tas van groeipapier. Toch is dit dé unieke en duurzame tas die u zoekt. Onze draagtassen van groeipapier zijn uitermate geschikt voor een beurs, opendeurdag of evenement. Standaard kunnen de tassen geleverd worden in drie verschillende formaten: klein (28x22x11cm), middel (35x26x11cm) en groot (40x32x12cm). De tassen van bloempapier zijn gemaakt van 200 gr/m2 gerecycleerd papier met daartussen bloemzaden. Ze zijn afgewerkt met luxe katoenen hengsels. Bedrukt met uw eigen logo of tekst is een tas van zaadpapier een prachtige promotie voor uw bedrijf, uw klanten of relaties gaan ze zeker waarderen!

 

Waarom een tas van groeipapier?

De draagtassen zijn zo bijzonder omdat ze eerst een aantal keer hergebruikt worden, maar wanneer ze slijtage vertonen, hoeft u ze niet weg te gooien zoals andere tassen. Tassen van groeipapier kunnen namelijk onder de grond worden gestopt. Wanneer ze voldoende water en zonlicht krijgen, composteert na een aantal dagen het papier en ontkiemen de zaadjes. Niet lang daarna staat er een fleurige mix van zomerbloemen te bloeien! Op onze blog leest u hier alles over. Een draagtas van groeipapier is dus een erg milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord product. Wanneer u deze tassen weggeeft als relatiegeschenk of promotieartikel, zal dat zeker zorgen voor positieve reacties aangezien uw klanten of relaties zien dat u uw steentje bijdraagt aan het milieu. Ze gaan u niet snel vergeten als ze genieten van de vrolijke bloemen!

 

Tassen van groeipapier bedrukken

Onze tassen zijn gemaakt van 200-grams groeipapier. Dit is vergelijkbaar met de stevigheid van een kaart. De groeipapier tassen kunnen onbedrukt worden besteld, maar ze kunnen ook worden bedrukt met uw logo, slogan of eigen ontwerp. Zo vallen de tassen nog meer op en heeft u een ultiem reclamemiddel. De draagtassen kunnen in 1-2 PMS-kleuren worden bedrukt. Levering is al mogelijk in een kleine oplage van 50 stuks, maar u kunt ook grote oplagen bestellen van 1000 stuks. Het zijn dus ideale tassen voor KMO’s en lokale ondernemers!

 

Kleine en grote zaadpapier tassen

De tassen van zaadpapier worden geleverd in drie verschillende formaten: klein (22x11x28cm), middel (26x12x35cm) en groot (32x12x40cm). Daarnaast vindt u bij ons zelfs een wijntas van groeipapier. Of het nu voor een beurs, opendeurdag of evenement is, of als u zoek naar een duurzame verpakking voor uw relatiegeschenk: bij ons vindt u de draagtas die u zoekt! Toch een ander formaat nodig? Informeer gerust, we doen ons best om aan uw wensen tegemoet te komen!

 

Draagtassen van groeipapier bestellen

U kunt heel eenvoudig groeipapier tassen bestellen via onze website. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Na bestelling ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de groeipapier tassen zullen worden bedrukt. Pas na uw akkoord start de drukkerij met het drukproces.

 

Heeft u nog vragen over Groeipapier tassen? Contacteer Job Pater via +32 (0)7 84 84 653 of job@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!