Groeipapier tassen

Het relatiegeschenk heeft u al uitgezocht. Nu bent u nog op zoek naar een mooie verpakking. Geen zorgen, daar kan Greengiving u bij helpen. Onze groeipapier tassen zijn een unieke manier om het cadeau te verpakken. De tassen kunnen worden bedrukt met uw logo, tekst of slogan. Het resultaat: een duurzaam én persoonlijk relatiegeschenk. 

Filteren
Er zijn helaas geen producten in deze categorie die aan uw criteria voldoen

Wat is groeipapier?

Groeipapier of zaadpapier bestaat uit twee dunne lagen papier met zaden ertussen. Na gebruik kan het papier in de grond worden gestopt, waar het vervolgens composteert. De zaadjes ontkiemen en na een tijdje is uw boodschap letterlijk tot leven gebracht in de vorm van prachtige bloemen. Uw klanten en relaties zullen u dus niet snel vergeten! Wilt u meer weten over het planten en zaaien van groeipapier? Bekijk dan onze zaaikalender.

 

Hoe werkt groeipapier?

Simpel: stop het groeipaper in de grond, geef het water en wacht tot de zaadjes ontkiemen. Na een tijdje bloeit er een prachtige mix van zomerbloemen. Zo klinkt het natuurlijk heel eenvoudig, maar hoe zorg je nu voor het beste resultaat? Daarvoor hebben we een uiterst simpel stappenplan ontwikkeld waar iedereen spontaan groene vingers van zou krijgen. Op onze blog leest u hier alles over.

 

Groeipapier tassen bedrukken

Onze tassen zijn gemaakt van 250-grams groeipapier. Ze zijn dus erg stevig. De groeipapier tassen kunnen onbedrukt worden besteld, maar ze kunnen ook worden bedrukt met uw logo, slogan of eigen ontwerp. Zo vallen de tassen nog meer op en heeft u een ultiem reclamemiddel. De tassen kunnen in een of twee PMS-kleuren worden bedrukt. Levering is al mogelijk in een kleine oplage van 50 stuks, maar u kunt ook grote oplagen bestellen van 1000 stuks. Het zijn dus ideale tassen voor het mkb!

 

Kleine en grote zaadpapier tassen

De groeipapier tassen kunnen geleverd worden in drie verschillende formaten: klein (22 x 11 x 28 cm), middel (26 x 12 x 35 cm) en groot (32 x 12 x 40 cm). Daarnaast hebben we zelfs een wijntas van groeipapier. Kortom, voor elke gelegenheid een tas. Of het nu voor een beurs of evenement is, of als duurzame verpakking voor uw relatiegeschenk. Toch een ander formaat nodig? Informeer gerust, we doen ons best om aan uw wensen tegemoet te komen!

 

Tassen van groeipapier bestellen

U kunt heel eenvoudig groeipapier tassen bestellen via onze website. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Na bestelling ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de groeipapier tassen zullen worden bedrukt. Pas na uw akkoord start de drukkerij met het drukproces.

 

Bent u net als wij enthousiast over tassen van groeipapier maar wilt u graag nog wat meer weten? Neem contact op met Job Pater via +31342 745 772 of job@greengiving.nl.