Eetbare relatiegeschenken

Eetbare relatiegeschenken zoals bedrukt fruit, snoepgoed of chocolade met logo vallen altijd in de smaak. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een breed assortiment eetbare relatiegeschenken aanbieden. Denk eens aan de appel met logo of onze vers-uit-de-natuur producten. U kunt bij ons ook terecht voor chocoladeproducten en Tony's Chocolonely met wikkel. Alle eetbare geschenken kunnen worden bedrukt met uw bedrijfslogo of tekst. 

Relatiegeschenken: fruit, chocolade, snoep

Eten heeft voor de meeste mensen een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Je kunt dan ook heel wat mensen blij maken met een eetbaar relatiegeschenk. Greengiving levert voor ieder wat wils, van vers fruit en streekproducten tot chocolade en snoep. Bijvoorbeeld onze bedrukte chocoladetabletten of Tony's Chocolonely repen met gepersonaliseerde wikkel. Gaat u liever op de gezonde toer? Dan hebben we het bedrukt fruit: appels, mandarijnen, peren, kiwi’s en sinaasappels. Of een gezonde fruitsap met uw logo? U heeft hierbij de keuze om uw product te graveren, te bedrukken of er een stickertje op te plakken. De streekhoning en confituur bedrukken wij op de deksel of wikkel.

 

Duurzame relatiegeschenken om op te eten!

Al onze eetbare relatiegeschenken zijn gekeurd op duurzaamheid. Zo strijdt Tony’s Chocolonely voor slaafvrije chocolade en zijn er vele streekproducten die artisanaal worden geproduceerd. Zo laat u aan uw klanten en relaties zien dat u geeft om het milieu.

 

Eetbare relatiegeschenken bestellen?

Het bestelproces van eetbare relatiegeschenken is erg eenvoudig. U bestelt direct op onze website of vraagt eerst een offerte. Vervolgens levert u de bedrukking aan en maken wij een gratis digitale drukproef. Pas na uw akkoord op de drukproef starten we met het drukproces.

 

Heeft u nog vragen over Eetbare relatiegeschenken? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 745 776 of Laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!