Keuken relatiegeschenken

Grote kans dat uw relaties of klanten regelmatig in de keuken staan. Geschenken voor in de keuken komen dus voor iedereen van pas. Greengiving heeft mooie en praktische producten, zoals een keukenschort, snijplanken, messensets of glazen. Ook vindt u in het assortiment wijnsets en luxe waterflessen of dubbelwandige glazen. We helpen u graag om een keuze te maken tussen al deze praktische en duurzame relatiegeschenken.

Brooddozen en besteksets

bekijk alle producten

Overige keukenartikelen

bekijk alle producten

Bamboe keukenartikelen

bekijk alle producten

Koffietassen & Bekers

bekijk alle producten

Glazen en Karaffen

bekijk alle producten

 

Keukenartikelen bedrukken

Een keukenartikel bedrukt met uw logo of tekst vormt het ideale promotieartikel. Uw relatie of (potentiële) klant wordt namelijk dagelijks herinnerd aan uw bedrijf. Bij een heel aantal (houten) producten is het ook mogelijk om deze te laten graveren voor een natuurlijker en meer geïntegreerd resultaat. Een gravering geeft ook een zeer luxe en professionele uitstraling. Om de verrassing compleet te maken, is het bij sommige geschenken ook mogelijk om ze in luxe verpakkingen te laten leveren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

 

Bedrukte geschenken voor in de keuken

Uw relaties hoeven niet eens van koken te houden om blij te zijn met deze geschenken. Wie houdt er nu niet van een mooie serveerplank of luxe dubbelwandige drinkglazen? Onze duurzame snijplanken zijn gemaakt van bamboe, wat ze erg milieuvriendelijk maakt. Hiermee scoort u altijd! Dat geldt ook voor onze kaasplanken en kaassets. Terwijl uw relaties heerlijk natafelen maakt u reclame met uw logo of tekst. Voor de echte chefs is er natuurlijk de messenset of het keukenschort. Die kunt u personaliseren, wat zeker en vast gewaardeerd wordt.

 

Keuken relatiegeschenk bestellen?

Het bestellen van uw favoriete geschenk is heel gemakkelijk. Dit kan namelijk gewoon via de website, maar u kunt natuurlijk ook eerst een offerte opvragen. Als u uw drukwerk heeft geüpload, maken wij een gratis digitale proefdruk. Pas wanneer u deze heeft goedgekeurd, starten wij met het drukproces. Zo weten we zeker dat alles naar wens is.

 

Heeft u nog vragen over Keuken relatiegeschenken met logo? Contacteer Julia van Ginkel via +32 (0)7 84 84 653 of julia@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!