Pennen van tarwestro

Een pen doet het nog altijd goed als giveaway, maar het duurzame tintje mag niet ontbreken. Daarom zijn de pennen van tarwestro erg populair. Het natuurlijke materiaal in combinatie met een opdruk van uw logo zorgt voor een opvallend reclamemiddel!

Filteren
Full-colour

Balpen van kurk en tarwestro

Recyclebaar | Blauwe inkt

Vanaf 4 augustus

Vanaf

0,21

Balpen van 50% tarwestro

Duurzaam en recyclebaar

Vanaf 4 augustus

Vanaf

0,18

Meest verkocht

Luxe balpen van tarwestro

v.a. 100 stuks | Blauwschrijvend

Vanaf 4 augustus

Vanaf

0,27

Nature line-balpen

tarwestro | bijpassende grip

Vanaf 10 augustus

Vanaf

0,16

Pen van tarwestro

v.a. 100 stuks | 5 kleuren

Vanaf 6 augustus

Vanaf

0,23

Ecologische pen van Tarwestro

60% tarwestro

Vanaf 12 augustus

Vanaf

0,26

Balpen van tarwestro

v.a. 100 stuks | 6 kleuren

Vanaf 4 augustus

Vanaf

0,27

Tarwestro Design balpen

vier kleuren |1200 m schrijflengte

Vanaf 6 augustus

Vanaf

0,28

Pen van bamboe en tarwestro

blauwe inkt | vier kleuren

Vanaf 6 augustus

Vanaf

0,42

Pen van tarwestro en bamboe

diverse kleuren leverbaar

Vanaf 4 augustus

Vanaf

0,45

 

Wat is een pen van tarwestro?

Tarwestro is een restproduct van de tarwestengel, dat overblijft na de oogst. In plaats van dat het wordt weggegooid, wordt het nu gebruikt om bioplastic van te maken. Deze no-waste grondstof zorgt voor een unieke structuur waardoor relatiegeschenken die gemaakt zijn op basis van tarwestro, een natuurlijke uitstraling krijgen. Een pen is hiervoor bij uitstek geschikt, omdat u zich daarmee op een duurzame manier kunt onderscheiden.

 

Tarwestro pennen met logo

Greengiving heeft een breed assortiment aan pennen van tarwestro, waarbij er pennen zijn die volledig van bioplastic met tarwestro zijn gemaakt, maar ook pennen die van tarwestro in combinatie met bamboe zijn gemaakt. Daarbij is de body van bamboe, een uitermate duurzame grassoort die snel groeit, en de clip en details van tarwestro. Naast bamboe behoort ook kurk tot de mogelijkheden. Door het gebruik van deze materialen ontstaat er een dubbel duurzame uitstraling, waar u gebruik van kunt maken als u de pen laat bedrukken. De pennen van tarwestro zijn te bedrukken met uw tekst of logo in tot wel vier PMS-kleuren of zelfs fullcolour. Dit staat goed en valt ook nog eens op in het pennenbakje van uw klanten en relaties! Ook potentiële klanten kunt u goed bereiken met een duurzame en stijlvolle pen gebaseerd op tarwestro.

 

Duurzame tarwestro pen bestellen

Bent u er met ons van overtuigd dat weggevers gemaakt van tarwestro de toekomst hebben? Bestel dan uw pen naar keuze eenvoudig via de website. U kunt natuurlijk ook eerst een offerte opvragen, onze productspecialisten helpen u dan graag verder. Wanneer u uw pennen van tarwestro heeft besteld, kunt u uw logo uploaden. Vervolgens maken wij graag een gratis digitale drukproef voor u, zodat u precies kunt zien hoe uw relatiegeschenk eruit komt te zien. Pas na uw akkoord beginnen we met het drukproces. Een tevreden klant is ons alles waard!

 

Heeft u nog vragen over duurzame pennen van tarwestro of wilt u ze bestellen? Bel of mail de productspecialist, die staat voor u klaar!