over Greengiving

een duidelijk verhaal sinds 2009

Onze webshop voor duurzame relatiegeschenken bestaat sinds 2009. Met het assortiment moedigen we bedrijven en organisaties uit alle sectoren aan om groen te geven. Daarmee zorgen we samen - hoe bescheiden ook - voor de wereld van morgen. We helpen u aan een duurzaam geschenk waar uzelf én uw relaties 100% blij mee zijn. Dat doen we met betrokkenheid en enthousiasme, want we willen niets liever dan u zo snel mogelijk van het perfecte relatiegeschenk voorzien. Lees op deze pagina meer over onze pijlers, onze Groene Grondwet en ander Greengiving nieuws.

1

Dagelijks duurzaam

 

Dit begint al bij ons energieneutrale pand, is zichtbaar in het productaanbod en wordt onderbouwd door onder andere een MVO-certificaat. Niet alleen wat betreft het assortiment, maar ook in de bedrijfsvoering maken we duurzame keuzes. Soms zijn het kleine stapjes, soms grote, maar we gaan elke dag voor een beetje beter. Met onze duurzame en fair trade relatiegeschenken stimuleren we zowel onze klanten als onszelf om verantwoord en toekomstgericht te handelen

 

Binnenkort meer hierover!

2

Altijd persoonlijk contact

 

Zodra de telefoon gaat of er een mail binnenkomt, staan we met ons hele team in de startblokken. En we gaan niet zitten voordat u het vertrouwen heeft dat het goedkomt. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Daar is tenslotte iedereen bij gebaat. Heeft u vragen, wilt u dat we even meedenken of is er iets niet duidelijk? Laat het ons weten, we gaan er direct mee aan de slag. U kunt altijd rekenen op een snelle en adequate reactie.

 

Vragen? Neem contact op!

3

Scherpe prijs én snelle levering

 

Dit gaat bij ons hand in hand. Hoe dat kan? Door goede afspraken met onze leveranciers, slim voorraadbeheer en efficiënte logistiek. Op deze manier kunnen we u het beste en snelste voorzien van duurzame geschenken. Ook onze eigen drukmachine voor digitaal drukwerk zorgt ervoor dat we populaire producten zoals Doppers, groeipapier en notitieboekjes tegen scherpe prijzen snel kunnen leveren. Heeft u het product nog eerder nodig? Een spoedlevering is meestal geen probleem. 

 

Bekijk onze geschenken

De Groene Grondwet is onze basis

 

Het wordt gelijk al duidelijk door onze naam: Greengiving staat voor groen geven. We hebben daarom een aantal normen en waarden, waarvan de belangrijkste vertegenwoordigd zijn in onze Groene Grondwet.

 

 

Al onze producten zijn vrij van kinderarbeid

Al onze producten zijn herbruikbaar of gemaakt van herbruikbare materialen

Al onze producten worden milieubewust naar onze klanten verzonden

Al onze producten zijn BPA-vrij

Al onze producten zijn groen, duurzaam en ecologisch verantwoord

 

 

Op elke productpagina vindt u een of meerdere van onderstaande pictogrammen.

Zo kunt u zien op welke manier het product duurzaam is.

Wij halen alles uit de kast om u te helpen.

maak kennis met ons team