Dopper bedrukken

De Dopper is een unieke en zeer populaire waterfles met een boodschap. Dopper inspireert mensen om zelf de plastic afvalberg in onze oceanen te verminderen door herbruikbare waterflessen te gebruiken. Bovendien worden met elke verkochte Dopper drinkwaterprojecten gesteund. Helpt u ook mee? Laat de Dopper bedrukken en u heeft een prachtig duurzaam relatiegeschenk.  

Filteren
Vanaf 12 stuks

Dopper Bedrukken | Original

meest verkocht | eigen voorraad

Vanaf 3 augustus

Vanaf

7,58

Dopper Insulated 350ml

Voor warme en koude dranken

Vanaf 3 augustus

Vanaf

16,45

Dopper Glass 400ml

kristalhelder | v.a. 12 stuks

Vanaf 3 augustus

Vanaf

10,78

Dopper Glass Insulated

voor warme en koude dranken

Vanaf 3 augustus

Vanaf

18,97

Dopper Solid Steel FC | 490ml

full colour | bedrukt v.a. 12 stuks

Vanaf 3 augustus

Vanaf

11,36

Dopper Insulated 580ml

voor warme en koude dranken

Vanaf 3 augustus

Vanaf

18,97

Dopper Steel | 800ml

topkwaliteit | bedrukt v.a. 12 stuks

Vanaf 3 augustus

Vanaf

13,16

Dopper Insulated - duo

incl. 10 tiny tony | luxe geschenkdoos

Vanaf 6 augustus

Vanaf

44,93

Dopper en Tony geschenk - tas

Incl. 3 Tony repen

Vanaf 6 augustus

Vanaf

27,20

Dopper black en white

Thermosflessen | Luxe geschenk

Vanaf 6 augustus

Vanaf

47,56

Dopper Glass Geschenk

In luxe papieren tas | incl. 3 Tony repen

Vanaf 6 augustus

Vanaf

18,50

Dopper Insulated en Tony

Incl. 2 Tony repen 10 Tiny Tony's

Vanaf 6 augustus

Vanaf

39,72

Dopper Original geschenk

In luxe papieren tas | incl. 10x Tiny Tony

Vanaf 6 augustus

Vanaf

11,94

Greengiving is Dopper Authorised Reseller

Duurzame Dopper varianten

Alle Doppers hebben de fles, witte beker en dop gemeenschappelijk. Toch zijn er inmiddels verschillende varianten in het assortiment. De Dopper Original waterfles heeft een inhoud van 450ml en is verkrijgbaar in 11 kleuren (een mix van kleuren is mogelijk). De Dopper Steel (800ml) en de Dopper Solid Steel (490ml) zijn meer robuuste flessen met een stoere uitstraling. Het assortiment bevat ook een transparante fles, namelijk de Dopper Glass (400ml). Last but not least, Dopper heeft ook prachtige thermosflessen: de Dopper Insulated (350 en 580 ml) en de Dopper Glass Insulated (450ml). Met een Dopper Sportcap of een handige karabijnhaak verandert u de Dopper in een fijne sportfles. Voor alle Dopper flessen geldt dat ze klimaatneutraal geproduceerd en BPA-vrij zijn. Nieuwsgierig? Lees het hele verhaal van Dopper.

 

Doppers bedrukken als relatiegeschenk

Bij Greengiving kunnen alle Dopper flessen bedrukt worden met uw logo of tekst. In veel gevallen kan de Dopper ook gepersonaliseerd worden met persoonsnamen. De bedrukking kan meestal in full colour en in andere gevallen met 1-3 PMS kleuren. Door de ruime kleurkeuze en verschillende bedrukkingsmogelijkheden kan de Dopper volledig worden afgestemd op uw huisstijl en wensen.

 

De Dopper bedrukt bestellen

Bij Greengiving zijn bedrukte Doppers al te bestellen in een kleine oplage vanaf 12 of 30 stuks in elk gewenst aantal. Dat maakt dit relatiegeschenk zeer geschikt voor de kleine ondernemer of het MKB. Vanwege onze grote voorraad zijn grote oplages ook geen probleem. U kunt de Dopper direct via onze website bestellen of eerst een offerte opvragen. Na bestelling ontvangt u een digitale drukproef waarop u kunt zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Pas na uw akkoord start de drukkerij met het drukproces. Zo bent u zeker van het gewenste resultaat. 

 

De Dopper schoonmaken

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor viezigheid in een Dopper. De Dopper is een duurzame waterfles die gemaakt is om het drinken van kraanwater te promoten. Frisdrank of vruchtensap kunt u dus beter niet uit een Dopper drinken, want dat kan de fles blijvend aantasten. Gelukkig is de oplossing voor het reinigen van uw Dopper niet zo moeilijk. U leest er alles over in onze blog.

 

Heeft u nog vragen over Dopper bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +32(0) 784 84 653 of Laura@greengiving.nl.