Dopper bedrukken

Bij Greengiving is het mogelijk om de Dopper te bedrukken met uw logo als relatiegeschenk. Dit unieke en zeer populaire waterflesje heeft een boodschap. Dopper wil namelijk mensen inspireren om zelf de plastic afvalberg te verminderen door waterflessen van Dopper te gebruiken. Bovendien steunt u met elke bedrukte Dopper waterfles drinkwaterprojecten in o.a. Nepal. 

Filteren

Dopper Bedrukken | Full Colour

full colour | meest verkocht

Vanaf 3 maart

Vanaf

8,01

Nieuw

Dopper Insulated 350ml

Voor warme en koude dranken

Vanaf 6 maart

Vanaf

19,63

Nieuw

Dopper Glass 400ml

Crystal clear | Brand new

Vanaf 3 maart

Vanaf

13,56

Dopper Bedrukken | Original

meest verkocht | eigen voorraad

Vanaf 3 maart

Vanaf

7,79

Dopper Bedrukken | Limited

Limited edition | beperkte voorraad

Vanaf 3 maart

Vanaf

8,54

Nieuw

Dopper Glass Insulated

Voor warme en koude dranken

Vanaf 3 maart

Vanaf

22,33

Dopper Solid Steel | 490ml

must have | bedrukt v.a. 12 stuks

Vanaf 3 maart

Vanaf

13,16

Dopper Solid Steel FC | 490ml

full colour | bedrukt v.a. 12 stuks

Vanaf 3 maart

Vanaf

13,14

Nieuw

Dopper Insulated 580ml

Voor warme en koude dranken

Vanaf 6 maart

Vanaf

22,33

Dopper Steel | 800ml

topkwaliteit | bedrukt v.a. 12 stuks

Vanaf 3 maart

Vanaf

14,51

Dopper Sportcap

BPA vrij | vaatwasbestendig

Vanaf 25 februari

Vanaf

2,98

Verschillende duurzame Doppers

De Dopper waterfles is klimaatneutraal geproduceerd, BPA-vrij en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De reguliere Dopper heeft een inhoud van 450 ml. De Dopper Steel is een robuuste fles met meer inhoud dan de reguliere Dopper, namelijk 800 ml. De Dopper waterfles is een flesje en beker in een. De Dopper drinkfles is gemakkelijk schoon te maken en kan hierdoor eindeloos worden gebruikt. Met een Dopper Sportcap of een handige karabijnhaak verandert u de Dopper in een fijne sportfles.

Dopper drinkfles met sportdop

Met de sportdop van Dopper maakt u van uw Dopper drinkfles een sportieve bidon. Door de neutrale kleurstelling kan de sport cap gecombineerd worden met alle Dopper kleuren. In de Dopper sportdop zit geen BPA. Bestel nu ook een bedrukte Dopper in combinatie met een handige sportdop en val op een duurzame manier op met uw reclamegadget!

Doppers bedrukken als relatiegeschenk

De Dopper waterfles is bij Greengiving al te bedrukken vanaf 30 stuks. Bedrukking is mogelijk op de fles en op de witte dop in 1 tot 4 kleuren. Heeft u een full colour logo? Dat is geen enkel probleem. Door de digitale druktechniek komt deze haarscherp op de Dopper drinkfles. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een eigen doosje, volledig in uw huisstijl!

Dopper bedrukken met naam

Wilt u voor al uw medewerkers een eigen dopper met hun naam of een unieke tekst? Dat is mogelijk bij Greengiving! Wanneer u een lijst aanlevert met de persoonsnamen kunnen wij de Dopper per persoon bedrukken. Zo heeft u unieke Doppers voor uw medewerkers of zakenrelaties.

Dopper bedrukt bestellen

Greengiving levert de Dopper drinkfles uit eigen voorraad. Na bestelling ontvangt u een digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de Doppers worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Vervolgens wordt uw bestelling op de afgesproken datum geleverd.

Hoe maak je de Dopper schoon?

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt ook voor viezigheid in een Dopper. De Dopper is een duurzame waterfles die gemaakt is om het drinken van kraanwater te promoten. Frisdrank of vruchtensap kunt u dus beter niet uit een Dopper drinken, want andere dranken dan water kunnen de Dopper blijvend aantasten. Gelukkig is de oplossing voor het reinigen van uw Dopper niet zo moeilijk. U leest er alles over in onze blog.

 

Heeft u nog vragen over De Dopper bedrukt met logo? Neem contact op met Adrian de Bruijn via +31342 745771 of adrian@greengiving.nl.