Duurzame powerbanks

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone. De batterijen gaan alleen zo snel leeg altijd… Hier komen powerbanks om de hoek kijken, en dan vooral de duurzame variant op zonne-energie. Zo kunt u altijd en overal uw smartphone opladen, zonder dat u er last van hebt. De powerbanks van Greengiving zijn te bedrukken met uw eigen logo of tekst voor een prachtig duurzaam relatiegeschenk.

Filteren

Houten Powerbank 2200mAh

Uniek product | 2200 mAh

Vanaf 26 december

Vanaf

5,53

Bamboe powerbank

USB oplaadkabel | 4000 mAh

Vanaf 1 januari

Vanaf

9,72

Houten Powerbank | Rechthoek

4000 mAh | Hoogwaardige kwaliteit

Vanaf 17 januari

Vanaf

12,97

Luxe Houten Powerbank

5200 mAh | Hoogstaande kwaliteit

Vanaf 17 januari

Vanaf

13,71

Solar Powerbank | Silicoon

5000 mAh | Waterbestendig

Vanaf 17 januari

Vanaf

15,26

Powerbank op zonne-energie

aluminium | 4000 mAh

Vanaf 24 december

Vanaf

16,73

Solar PowerBank

8000 mAh | luxe design

Vanaf 24 december

Vanaf

18,97

Eco powerbanks

Heeft je smartphone nog maar 2% batterij? Met een powerbank bij de hand hoef je daar niet meer over te stressen, maar kun je overal en altijd je smartphone opladen. Met een reguliere powerbank kost dit alleen wel veel stroom elke keer. Daarom zijn de duurzame powerbanks op zonne-energie zo handig. Zodra daar zonneschijn op valt, laadt deze op. Vervolgens is met die energie weer een smartphone of een ander technisch hoogstandje op te laden. Super duurzaam dus! De powerbanks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor geel, groen, blauw, zilver en zwart. Kortom, een powerbank op zonne-energie is een praktisch geschenk waar uw klanten en/of relaties veel aan zullen hebben!

 

Duurzame powerbanks bedrukken

Zoals u van Greengiving gewend bent, kunt u ook deze powerbanks weer bedrukken. Dit kan met uw eigen logo of tekst in wel drie of vier verschillende kleuren of zelfs full-colour! Hiermee geeft u een persoonlijk tintje aan de powerbank, en zorgt u ervoor dat mensen bij het gebruik ervan altijd aan uw bedrijf zullen denken. Bovendien geeft u met een duurzame powerbank als geschenk het signaal af dat u zich inzet voor het milieu. Dat waarderen klanten en relaties vervolgens weer, waardoor uw imago alleen maar verbetert. Een duurzame powerbank met solarpaneel is dus een nuttig geschenk, naamsbekendheid en een positief imago in een!

 

Powerbanks met logo bestellen

Het is heel eenvoudig om duurzame powerbanks te bestellen bij Greengiving. U bestelt de accu’s online of vraagt een offerte aan. Vervolgens ontvangt u altijd een digitale drukproef met daarin het product en de positie van het logo of de tekst. Pas na akkoord wordt er begonnen met het drukproces van de powerbanks met logo. Zo garanderen we een tevreden klant!

 

Meer informatie over duurzame powerbanks bedrukken?

Heeft u nog vragen over duurzame powerbanks met uw bedrijfslogo? E-mail Adrian de Bruijn adrian@greengiving.be of bel 07 84 84 65 3.