Kleding accessoires bedrukken

Naast vesten, truien en t-shirts heeft Greengiving andere duurzame kleding items in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan mutsen, sokken en petten. Leuke accessoires die opvallen, zeker als er een bedrukking op staat. Een perfecte manier om uw organisatie te promoten. En niet te vergeten, dit zijn ook ontzettend praktische geschenken waar uw relaties of medewerkers zeker blij mee zullen zijn.

Filteren

Katoenen baseball cap

verschillende kleuren | snelle levering

Vanaf 4 augustus

Vanaf

0,96

RPET muts

Vanaf 10 augustus

Vanaf

1,89

Nieuw

Pet met kurk

Vanaf 10 augustus

Vanaf

2,62

Hennep baseball cap

Vanaf 4 augustus

Vanaf

3,51

Nieuw

Bamboe sokken

uniek | duurzaam materiaal

Vanaf 15 september

Vanaf

3,69

Zeesokken

Verpakt in een doosje

Vanaf 13 augustus

Vanaf

5,19

Kleding accessoires met logo

Ter bescherming tegen de kou of zon, of gewoon omdat het leuk staat: petten en mutsen worden veel gedragen. Dat geldt natuurlijk ook voor sokken. Die passen in het rijtje van dagelijkse gebruiksartikelen. Daarom zijn deze kleding accessoires ideaal als promotiemateriaal voor uw onderneming. Deel ze uit aan uw zakenrelaties of laat uw werknemers ze dragen in combinatie met hun bedrijfskleding. De accessoires zijn gemaakt van natuurlijke materialen als katoen en bamboe of van gerecycled plastic. Petje af voor uw duurzame keuze!

 

Petten, mutsen en sokken bedrukken

De kleding accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt ze laten bedrukken met bijvoorbeeld een tekst naar keuze, uw bedrijfslogo of persoonsnamen. De bedrukkingsopties staan vermeld in het rechtermenu op de productpagina. In de meeste gevallen kunt u de accessoires laten bedrukken in 1-4 PMS-kleuren of zelfs full colour. Petten, mutsen of sokken met bedrukking: uw organisatie valt gegarandeerd op!

 

Kleding accessoires met logo bestellen

Wilt u uw bedrukte kleding accessoires snel geleverd hebben? Geen probleem, binnen 7 werkdagen ontvangt u uw bestelling, gewoon gratis verzonden. Daarvoor kunt u het snelst een bestelling plaatsen via de website, maar eerst een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Nadat wij uw bedrukking ontvangen hebben, maken we een gratis digitale drukproef. Zo kunt u kijken of de opdruk naar wens op uw product komt. Pas na uw akkoord beginnen we met het drukproces. 

 

Heeft u nog vragen over bedrukte Kleding accessoires? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +32(0) 784 84 653 of Laura@greengiving.nl