Sinterklaasgeschenken bedrukken

Wilt u rondom 5 december uw medewerkers of relaties verrassen met een leuk Sinterklaasgeschenk? Neem eens een kijkje op deze pagina. U vindt hier vooral lekkere (chocolade)geschenken waarmee u altijd goed zit. Bijvoorbeeld de Sintrepen van Tony's Chocolonely of Hands Off my Chocolate. Alle producten kunnen worden gepersonaliseerd met uw eigen ontwerp.

Filteren
Ontwerp uw eigen wikkel

Tony's Chocolonely Sintreep (180 gram) | eigen wikkel

  • Vanaf 30 stuks

Vanaf 11 oktober

Ontwerp uw eigen wikkel

Tony Chocolonely Sint | Eigen letter

  • Vanaf 30 stuks

Vanaf 13 oktober

Ontwerp uw eigen wikkel

Hands Off chocoladeletter

  • Vanaf 48 stuks

Tijdelijk niet beschikbaar

Ontwerp uw eigen wikkel

Tony's Chocolonely Sintreep S

  • Vanaf 30 stuks

Vanaf 13 oktober

Nieuw

Tony's Sinterklaasboek

  • Vanaf 10 stuks

Vanaf 13 oktober

Ontwerp uw eigen wikkel

Tony's Chocolonely proeverij Sinterklaas | eigen wikkel

  • Vanaf 24 stuks

Vanaf 13 oktober

Sinterklaasgeschenken voor medewerkers

Sinterklaasgeschenken op het werk zijn perfect als inhaker op een feest dat op talloze plekken (groots) wordt gevierd. Het weggeven van een cadeautje is bovendien weer een extra moment om waardering te tonen. En dat is met Sinterklaas natuurlijk leuk als u het in dichtvorm doet. Geef uw medewerkers een lekkere chocoladereep en laat de wikkel bedrukken met een persoonlijk Sinterklaas-ontwerp.

 

Sinterklaasgeschenken met bedrukking

Met een bedrukt Sinterklaasgeschenk kunt u uw medewerkers op 5 december zeker verrassen. Denk aan een Sintreep van Tony's Chocolonely of zelfs een speciale letterreep. Laat uw eigen ontwerp op de wikkel bedrukken, bijvoorbeeld een gedicht of grappig Sinterklaas-ontwerp. Dit maakt een geschenk niet alleen speciaal, maar ook direct herkenbaar. 

 

Bedrukte Sinterklaasgeschenken bestellen

U kunt de Sinterklaasgeschenken heel makkelijk online via onze website bestellen. Ontvangt u liever eerst een offerte, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Zodra u het drukwerk hebt geupload of ge-e-maild, sturen wij een digitale drukproef. Na uw goedkeuring op de drukproef begint het drukproces en leveren we de geschenken volgens de afgesproken levertijd.

 

Heeft u nog vragen over bedrukte Sinterklaasgeschenken? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +32 07 84 84 653 of laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!