BIC pennen bedrukken

De balpennen van BIC zijn een begrip. Wist u dat BIC ook een duurzame productlijn heeft ontwikkeld: BIC Ecolutions? De kwaliteit die we gewend zijn is nu gecombineerd met duurzaamheid. Perfect dus, wat ons betreft. Laat ‘m bedrukken voor een blijvende promotie en een professionele en duurzame uitstraling. Onze verkoopspecialist helpt u graag bij het maken van een keuze!

Filteren

BIC Ecolutions Clic Stic Balpen

59% gerecycled | topkwaliteit

Vanaf 5 februari

Vanaf

0,45

BIC Ecolutions Wide Body

33% gerecycled | full colour

Vanaf 5 februari

Vanaf

0,80

BIC Ecolutions Round Stic

69% gerecycled | met dop

Vanaf 5 februari

Vanaf

0,31

Bic Ecolutions Media Clic balpen

BIC kwaliteit | 39% gerecycled

Vanaf 5 februari

Vanaf

0,38

BIC Ecolutions Media Wide Body

33% gerecycled | verschillende kleuren

Vanaf 5 februari

Vanaf

0,60

Bic Ecolutions Round Stic Digital

69% gerecycled | full colour

Vanaf 5 februari

Vanaf

0,44

BIC Ecolutions Media Clic Grip

37% gerecycled | top product

Vanaf 5 februari

Vanaf

0,56

BIC Ecolutions Clic Stic Digital

58% gerecycled | full colour

Vanaf 5 februari

Vanaf

0,58

BIC Ecolutions Media Clic Grip

37% gerecycled | full colour

Vanaf 5 februari

Vanaf

0,68

 

BIC pennen

De pennen uit de Ecolutions serie van BIC zijn grotendeels van gerecycled materiaal gemaakt. Dat duurzaamheid niet ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit, bewijst de BIC Ecolutions lijn. Een sterk promotiemiddel dat ook nog eens ecologisch verantwoord is. De BIC Ecolutions pennen zijn leverbaar in veel verschillende soorten en kleuren. Op deze manier vallen ze erg op en is het mogelijk om de BIC pennen helemaal aan te passen aan uw huisstijl. Naast de pennen biedt de BIC Ecolutions lijn potloden aan. De BIC Ecolutions classic potloden zijn niet gemaakt van hout, maar van kunsthars. Ze zijn dus houtvrij. Verder bestaan de potloden uit 46% gerecycled plastic. 

 

BIC Ecolutions balpennen bedrukt

BIC pennen bedrukt met uw logo staan garant voor positieve reacties en een professionele uitstraling. Standaard worden de balpennen bedrukt met 1 – 4 kleuren opdruk. Daarnaast zijn er verschillende BIC pennen full colour te bedrukken voor een nog kleurrijker geheel, zoals de BIC Ecolutions Clic Stic Digital. U kunt zowel de body als de clip laten bedrukken. Verder kunt u de pen helemaal zelf samenstellen. De kleuren van de grip, clip en punt zijn namelijk naar keuze. Voordat wij starten met de productie ontvangt u altijd een digitale drukproef. Hierin staat alle informatie over het product, bedrukking en PMS-kleuren. Zo bent u verzekerd van een relatiegeschenk of promotieartikel naar uw wens.

 

Duurzame BIC pennen bestellen

Pennen en potloden zijn altijd al succesvolle promotieartikelen geweest. Alleen al dat plastic is natuurlijk niet zo duurzaam. Daarom heeft BIC de Ecolutions lijn in het leven geroepen. Zo heeft u een duurzaam en prachtig relatiegeschenk. De pen naar uw keuze kunt u eenvoudig bestellen via de website. Het is ook mogelijk om eerst een offerte op te vragen. Na uw bestelling doen wij ons best om uw bestelling binnen 10-15 werkdagen bedrukt bij u af te leveren!

 

Heeft u nog vragen over de BIC Ecolutions balpennen of potloden bedrukt met uw logo, tekst of slogan? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 745 776 of Laura@greengiving.nl