Badjassen borduren

Bent u op zoek naar zowel een handig als origineel relatiegeschenk? Laat dan een badjas borduren met uw bedrijfslogo of slogan. Een badjas met logo is niet alleen leuk om weg te geven als relatiegeschenk, het is ook nog eens een erg leuk promotiemiddel tijdens beurzen of evenementen. Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Filteren

Badjas zonder capuchon

Hoogwaardig product | 100% katoen

Vanaf 24 december

Vanaf

17,29

Badjas met capuchon

Diverse maten en kleuren | 100% katoen

Vanaf 24 december

Vanaf

19,14

Geborduurde badjassen relatiegeschenk

Een badjas met bedrijfslogo is de ideale manier om uw klanten en/of relaties elke dag aan uw bedrijf te herinneren. Deze badjassen kunt u met uw bedrijfslogo bedrukken bij Greengiving. Een badjas is een leuk geschenk voor bijvoorbeeld een wellnesscentrum, kapperszaak of beautysalon om weg te geven aan hun relaties. Laat uw bedrijf spreken door middel van relatiegeschenken: dé manier om te laten zien dat u uw relaties waardeert!

Badjas borduren hoogwaardige kwaliteit

Greengiving biedt alleen badjassen van de beste kwaliteit. Al onze badjassen worden dan ook met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Naast kwalitatief hoogwaardig zijn deze badjassen ook duurzaam geproduceerd. Zo zijn de badjassen BSCI en Oeko-Tex gecertificeerd, wat garant staat voor betere arbeidsomstandigheden en een ecologisch verantwoorde productie. U kunt deze badjassen dus met een gerust hart bestellen!

Verschillende soorten badjassen bedrukken met logo

De badjassen bij Greengiving hebben een luxe afwerking en zijn gemaakt van 100% katoen. We hebben twee soorten badjassen: met en zonder capuchon. De badjassen met capuchon zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit katoen van wel 420 gram per m2 en zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw, zwart, wit, navy en donkerrood. De badjassen zonder capuchon zijn gemaakt van 340 grams katoen en bieden we aan in de kleuren navy, wit en zwart. Ondanks de hoogwaardige kwaliteit hanteren we prijzen die net zo zacht zijn als de badjassen zelf, want goedkoop badjassen bedrukken wil natuurlijk iedereen.

Online gepersonaliseerde badjas bestellen

Uw bedrukte badjas bestelt u heel eenvoudig online. Vervolgens sturen wij u een digitale drukproef. Pas nadat u deze akkoord heeft gegeven zullen wij de badjassen bedrukken. Meer informatie over onze textielproducten? Contacteer onze productexpert Adrian de Bruijn: e-mail adrian@greengiving.be of bel 07 84 84 65 3.