• 26 oktober 2021
  • leestijd 3 min.

Maak kennis met het groeiende Greengiving team

De laatste blog over het team stamt uit januari 2019, alweer een tijdje terug dus. Toen stonden er 13 mensen op de foto. Nu, ruim 2,5 jaar later, staan er maar liefst 23 mensen op de kersverse nieuwe teamfoto. Greengiving groeit en daar zijn we erg blij mee!

Bekijk hier het huidige Greengiving team.

 

Vorige week hadden we sinds lange tijd weer een bijeenkomst met het hele team. We genoten van een heerlijke BBQ en er werd hard tegen hard gespeeld bij spelletjes als tafeltennissen, -voetballen en sjoelen. Ook is er een teamfoto gemaakt, want zo'n uitbreiding moet natuurlijk vastgelegd worden voor de geschiedenisboeken. Met name het afgelopen jaar is het Greengiving team enorm gegroeid, dus hoogste tijd voor een update!

 

Versterking bij team Orderverwerking 

De orderverwerking is versterkt met twee enthousiaste dames. Joanne is sinds half mei in dienst en Linsey sinds begin oktober. Beide werken ze vier dagen bij ons en gaan daarnaast een dag in de week naar school om de opleiding BBL Office Assistant te volgen. Heb je een order geplaatst, dan is de kans groot dat je vervolgens contact hebt met Joanne, Linsey of Erica (die al wat langer in dienst is).

 

Uitbreiding van team Magazijn 

Omdat we nu zelf ook Doppers en pennen bedrukken, hadden we extra mensen nodig in het magazijn. De afgelopen weken zijn er dus maar liefst 4 nieuwe collega's begonnen. We heten Rianne, Anja, Jurian en Sarah van harte welkom. Is het schoolvakantie? Dan kom je in het magazijn ook nog Joanne en Jorian tegen. Deze dame en heer heten met hun achternaam Floor, drie keer raden wie hun vader is...  

 

Uitbreiding team verkoop Duitsland

Sinds half mei is Detlef bij ons in dienst. Hij woont inmiddels al jaren in Nederland, maar spreekt ook vloeiend Duits. Dat is natuurlijk ontzettend handig als het gaat om het communiceren met onze Duitse klanten. Ook komt het goed van pas bij het vertaalwerk, want onze Duitse website moet natuurlijk helemaal 'in Ordnung' zijn.

 

Vacatures Greengiving

Maar... we zijn nog niet compleet. Voor het marketingteam zoeken we een Junior Online Marketeer. Iemand die meewerkt om ons marketingbeleid uit te voeren én die de kneepjes van het vak wil leren van onze ervaren marketeer John. Daarnaast zijn we nog op zoek naar een Productmanager. Iemand die aan de poort staat van ons duurzame assortiment en het leuk vindt om de ontwikkelingen in de markt op de voet te volgen.

 

Wil je meer lezen over onze teamleden? Ga naar de Greengiving teampagina, daar stellen we iedereen kort aan je voor.