• 30 april 2021
  • leestijd 3 min.

Nieuw: 4 originele pakketjes als brievenbusgeschenk

Brievenbuspakketjes zijn populair. Zo populair dat je het inmiddels misschien wel een beetje zat bent. Je wilt met iets originelers komen. Aan de andere kant zijn ze ook wel weer ontzettend praktisch. Daarom hebben we de perfecte oplossing bedacht: handige brievenbuspakketjes mét originele inhoud, gebaseerd op een thema!

Thuiswerkpakket 

Thuiswerken is nog altijd eerder regel dan uitzondering. Bij de een gaat dat prima, bij de ander loopt het wat minder soepel. In beide gevallen is een pakketje door de brievenbus een welkome verrassing! In dit pakketje zit een A6 notitieboek, een pen, een grote Tony reep, Tiny Tony's en een groeipapierkaartje. Voor het kaartje kun je je eigen ontwerp aanleveren.  

 

 

 

Sportief pakket 

Voor veel mensen betekent thuiswerken helaas minder beweging. Tenzij ze fanatieke gebruikers van de Ommetje-app zijn. Dit pakketje is perfect om thuiswerkers in beweging te krijgen of te houden. In het pakket zitten een springtouw, frisbee en zonnebril. Handig voor tijdens het buiten sporten. De producten worden vergezeld door een A6 groeipapierkaart, waarvoor je je eigen ontwerp kunt aanleveren. 

 

 

 

 

 

Strandpakket 

Dit is op en top een vakantiepakketje! Leuk om in de zomer te versturen naar je medewerkers. In het pakketje zitten een eco zonnebril, groot strandlaken van gerecycled katoen, frisbee van bamboevezel en een stijlvolle duurzame waaier. Alles wat je nodig hebt voor een dagje strand. Ook voor dit pakketje geldt dat je voor het groeipapierkaartje je eigen ontwerp kunt aanleveren. 

 

 

 

 

 

Exclusief pakket 

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Dan is dit pakketje absoluut een aanrader. In het pakketje zit een A6 Bambook (uitwisbaar notitieboek dat je eindeloos kunt gebruiken), een kweektuintje voor bijenbloemen en een reep van Tony's Chocolonely. Uiteraard ook een kaartje van groeipapier. Wat ons betreft een pakketje waar je indruk mee maakt! 

 

 

 

 

Uiteraard zijn alle producten in de pakketjes gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen. Zie je op onze website andere producten die leuk zijn voor in het pakket? Of wil je het helemaal zelf samenstellen? In overleg is er veel mogelijk. Welke vraag je ook hebt, neem gerust contact op met onze verkoopspecialisten. Grote kans dat het geregeld kan worden!