• 8 november 2017
  • leestijd 5 min.

Nieuw: bestel een Baby Tree en plant 'em

Het assortiment van Greengiving blijft maar uitbreiden. Maar kunnen wij het helpen dat er zulke leuke, duurzame producten op de markt zijn! Deze keer hebben we een erg leuk concept, de Baby Tree, in ons assortiment opgenomen. 

 

De Baby Tree, de naam zegt het al, is een heel klein boompje van ongeveer 35 centimeter die kan uitgroeien tot een volwassen vruchtboom van ongeveer 2,5 meter. Hiervoor moet je ‘m natuurlijk wel goed verzorgen, maar gelukkig is daar kweker Pim om je te helpen. Op yourbabytree.com kun je je boompje namelijk registreren door middel van het unieke nummer dat bij je Baby Tree zit. Vervolgens kun je de online animatie- en instructiefilmpjes bekijken, hulp vragen aan kweker Pim en ervaringen uitwisselen met andere kwekers. Klinkt goed, toch? En het mooiste is natuurlijk als na ongeveer twee jaar de vruchten komen, heerlijke appels, peren, kersen of pruimen. Want wat is nu leuker en lekkerder dan je eigen vruchten te kweken en te eten?

 

Het Baby Tree pakket is helemaal compleet, want naast het boompje zelf zit er ook een geboortecertificaat bij met unieke registratiecode, een zakje met compost, een voedingstablet, een bamboestok en bindmateriaal. Zo heb je al het benodigde materiaal om je boompje te kweken al bij de hand!

 

Baby Tree als relatiegeschenk

Maar waarom is de Baby Tree zo’n leuk relatiegeschenk? Dat is niet zo moeilijk. In de eerste plaats is het natuurlijk een ontzettend duurzaam geschenk. De boompjes worden op duurzame wijze geteeld in de Baby Tree kwekerij en zijn bovendien natuurlijke en groeiende producten. Verder is de Baby Tree een prachtig symbool voor een groeiende relatie waar je de vruchten van kunt plukken. Daar moet natuurlijk energie in worden gestoken, maar dat is het helemaal waard…

 

Baby Tree bedrukken met uw logo

Greengiving zou Greengiving niet zijn als je je geschenk niet kon personaliseren. Zo wordt de Baby Tree standaard geleverd met een full-colour sticker op de doos met daarop uw eigen logo of tekst. Verder is er de mogelijkheid om het boompje te voorzien van een hangtag aan de stam waar dan uw logo op gedrukt staat, of zelfs een eigen ontwerp voor de full-colour doos is mogelijk. De Baby Tree is dan ook zeer geschikt als kerstpakket of eindejaarsgeschenk.

 

En, ben je al enthousiast over dit leuke en duurzame relatiegeschenk? Je kunt ‘m hier bestellen. Met de Baby Tree wordt vruchten plukken van je relaties wel heel makkelijk!