Douchetimer

Geef een douchetimer cadeau en uw bedrijfsnaam blijft jarenlang ‘hangen’. U geeft niet enkel een origineel relatiegeschenk, u helpt uw klant of relatie ook nog besparen op zijn waterfactuur! Bij Greengiving vindt u douchetimers in diverse uitvoeringen. Het is steeds mogelijk om de douchecoach te bedrukken met uw logo of tekst. 

Filteren

Douchecoach Druppel

met zuignap | v.a. 100 stuks bedrukt

Vanaf 31 januari

Vanaf

1,13

Zandloper

2 minuten | vier kleuren

Vanaf 5 februari

Vanaf

0,46

Mini douchecoach

brievenbusformaat | goedkoop

Vanaf 4 februari

Vanaf

1,00

Showertimer

full colour bedrukt | v.a. 50 stuks

Vanaf 4 februari

Vanaf

1,13

Rechthoekige zandloper

Met blauw zand

Vanaf 4 februari

Vanaf

2,76

Spaardouchekop

Bespaar eenvoudig water

Vanaf 4 februari

Vanaf

5,29

 

Wat is een douchetimer?

Een douchetimer is een timer waarop eenvoudig te zien is hoe lang u onder de douche staat. Met deze douchecoach bespaart u tientallen euro's per jaar. Gemiddeld staat men 8,5 minuten per douchebeurt onder de douche. Wanneer uw klant of werknemer zich aan de timer van de douchecoach houdt, bespaart hij al snel 42 liter warm water per keer. In een huishouden van drie personen kan dit oplopen tot besparingen van 14.000 liter water, 100m3 gas en 125 euro per jaar. Dat scheelt een hoop, niet waar? Daarom kunt u het verschil maken met het weggeven van deze duurzame douchecoaches aan uw relaties. Door het milieuvriendelijke gebaar krijgt uw reputatie ook nog eens een boost.

 

Douchecoach met logo relatiegeschenk

Onze douchecoaches zijn te bestellen in de vorm en uitvoering zoals u dat wenst. Wij leveren en bedrukken douchetimers die variëren van zandloper tot timer in de vorm van een druppel. Ook hebben we een leuk pakketje van een douchecoach samen met een spaardouchekop, om uw relaties extra veel te laten besparen. Zo’n prachtig geschenk moet natuurlijk bedrukt worden met uw eigen tekst of logo. Daarom zijn al onze douchecoaches te bedrukken in een tot vier verschillende kleuren. Succes verzekerd!

 

Douchetimer bedrukt bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Perfect, dan kunt u door naar het bestelproces. Dit kan eenvoudig via de website, hoewel u ook altijd eerst een offerte kunt opvragen. Na bestelling kunt u uw logo uploaden en gaan wij aan de slag om daar een mooie digitale drukproef van te maken. Heeft u die drukproef goedgekeurd? Dan wordt er gestart met het drukproces en heeft u de douchetimers vaak al binnen 7 werkdagen in huis! Vervolgens begint het mooiste gedeelte: uw relaties en/of klanten blij maken met een energiebesparend geschenk.

 

Heeft u nog vragen over de douchecoach bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via +31342 220591 of Laura@greengiving.nl.