Kerstgeschenk

Uw medewerkers, relaties en klanten verdienen waardering. Een simpel dankjewel kunt u dan kracht bijzetten met een uniek kerst- of eindejaarsgeschenk. Geen idee wat u nu weer voor origineels moet verzinnen? Laat die hoofdbrekens voor wat het zijn en laat dat duurzame kerstpakket of originele twist maar aan Greengiving over!

Kerstpakket met een verhaal

Kerstpakketten, relatie- en eindejaarsgeschenken horen bij de zakelijke decembergewoontes van Nederland. Dat blijft. Wat verandert is vorm en inhoud. Een belangrijke toegevoegde waarde van een relatie- of eindejaarsgeschenk is het verhaal erachter.

Dat is het verhaal voor de ontvanger en het verhaal van de gever. Een kerstpakket moet ergens over gaan, een boodschap overbrengen en de ontvanger een goed gevoel geven. Daar kunnen wij u bij helpen!

 

De voordelen van een eindejaarsgeschenk van Greengiving

U wilt geen standaard kerstpakket, maar juist een unieke touch aan elk pakket. Dit is precies waar Greengiving goed in is, want wij zijn gespecialiseerd in duurzame relatiegeschenken. Wilt u daarom een gepersonaliseerde Dopper of Tony’s Chocolonely reep aan het kerstpakket voor uw personeel of relaties toevoegen? Geen probleem, wij bedrukken deze met uw logo of wens waardoor u een exclusief eindejaarsgeschenk kunt weggeven. Door een duurzaam product in te zetten waar een verhaal achter zit, krijgen uw kerstpakketten een ecologisch verantwoorde boost. 

 

  

 

Uw kerstpakket samenstellen

Zou u verschillende van onze producten willen samenvoegen tot een kerstpakket? Ook dat is mogelijk bij Greengiving. Onze houten kisten met opdruk of tassen van groeipapier zijn hiervoor een mooie basis. Daarbij geven onze verkoopspecialisten u uitstekend advies, waarbij we alles doen om het eindejaarsgeschenk perfect op uw bedrijf en uw missie te doen aansluiten. Door een pakket met gepersonaliseerde, duurzame producten samen te stellen, kunt u nét dat beetje extra waardering laten zien aan uw relaties en personeel.

 

Een kerstpakket samenstellen is heel eenvoudig. U plaatst de artikelen die u wenst in het winkelmandje. Vervolgens upload u uw artwork en plaatst u de bestelling. U krijgt van ons een digitale drukproef, voordat wij beginnen met bedrukken. Zo weet u zeker dat uw kerstpakket helemaal naar wens wordt! 
Wilt u liever persoonlijk contact? Bel +32 7 84 84 65 3 of stuur een e-mail naar info@greengiving.be. Wij staan voor u klaar!

 

Groeipapier kerstkaarten

Wilt u een leuke extra aan uw pakket toevoegen, of een klein bedankje naar al uw relaties sturen? Een kerstkaart van groeipapier is erg leuke manier om uw wensen over te brengen. Deze kaart kan in de grond worden gestopt en zolang hij goed vochtig wordt gehouden, begint ‘ie na ongeveer twee weken te ontkiemen. Hoe leuk is het om uw relaties en klanten bloeiende bloemen of kruiden cadeau te geven als overblijfsel van uw kerstgroet!