Markeerstiften bedrukken

Bent u toe aan iets nieuws wanneer het gaat om promotieartikelen? Niet altijd weer die zelfde pen? Dan kan deze markeerstift een uitstekend idee zijn. Dit originele geschenk met een opvallende, fluorescerende kleur zorgt voor effectieve marketing. Bedrukking met uw tekst of logo maakt het geschenk helemaal af. Wij staan klaar om u te ontzorgen op het gebied van duurzame relatiegeschenken!

Filteren

Gerecyclede Markeerstift

geel of witte body | recycled PET

Vanaf 23 december

Vanaf

0,50

Markeerstiften Eco

roze of gele inkt | recycled PET

Vanaf 23 december

Vanaf

0,53

Eco fluorstiften met opdruk

Duurzaamheid gaat niet alleen over bomen knuffelen en geitenwollen sokken dragen, maar kan gewoon worden toegepast op iets simpels als markeerstiften. De markeerstiften van Greengiving zijn bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled PET, waardoor er geen nieuw, milieubelastend plastic geproduceerd hoeft te worden. Onze milieuvriendelijke fluorstiften zijn verkrijgbaar in de opvallende kleuren geel en roze. Eén variant heeft een blauw transparanten omhulsel en bij de andere kunt u kiezen uit een witte of gele body. Zo kunt u de markeerstift naar wens kiezen zonder bij te dragen aan vervuilde oceanen. Recyclen heeft de toekomst!

 

Markers met bedrukking

Wanneer u uw gewenste markeerstift heeft uitgezocht, is het tijd om over de bedrukking na te denken. Het kan zijn dat u al een logo heeft klaarliggen, maar u kunt ook kiezen voor een tekst. Er kan wel tot vier verschillende kleuren worden bedrukt, dus dat zal geen problemen opleveren. Vervolgens kunnen de markers worden ingezet waar u maar wilt: op beurzen, congressen en andere evenementen zullen ze gretig aftrek vinden! Opvallen zullen ze zeker, tussen de talloze pennen. En laat dat nu net uw bedoeling zijn!

 

Duurzame markeerstiften bestellen

Onze fluorstiften zijn al te bestellen vanaf 100 stuks, waardoor ze heel geschikt zijn voor het mkb. Dit kan dan ook het eenvoudigst op de website. Vervolgens geeft u de gewenste opdruk door en maken wij een gratis digitale drukproef. Pas wanneer u daarop akkoord hebt gegeven, starten we met het drukproces. Zo bent u er zeker van dat uw markeerstiften er precies naar wens uit te komen zien!