Even voorstellen

Wanneer u een bestelling doet bij Greengiving, krijgt u gegarandeerd met ons team te maken. U ziet dan namen langskomen, maar veel meer komt u niet te weten. Daarom stellen we graag alle collega’s aan u voor, ook degenen die misschien niet rechtstreeks met klanten te maken hebben. We hebben het over de rol van iedereen binnen Greengiving, maar ook over hobby’s, eigenaardige trekjes en waarom werken bij Greengiving zo leuk is. Zo kunt u de persoon achter de telefoon of mail wat beter leren kennen! 

 

 

 

Adrian de Bruijn | Verkoop

Adrian doet de verkoop in Nederland en België en is daarnaast een kei in het maken en opvolgen van offertes. Het liefst doet hij dat voor katoenen tassen, z’n favoriete categorie. Wanneer u hem aan de telefoon hebt, is de kans groot dat hij niet achter z’n bureau zit maar lekker rondloopt met zijn headset op. Adrian is fan van zaalvoetballen, wat hij graag doet in z’n vrije tijd. Dat hij erg competitief is, bleek wel toen hij met het personeelsuitje ontzettend graag wilde winnen. Toen bekend werd gemaakt dat zijn groepje gewonnen zou hebben, was hij zó blij. Direct erna werd alleen gezegd dat het een grapje was, dus dat was natuurlijk een bittere pil...

 

John van Ginkel | Marketing

John ziet in online marketing de grootste uitdaging. "Onze website is onze showroom, en het mooie is dat ik deze showroom de hele dag aan geïnteresseerde mensen mag laten zien." John is gek op Excel en grafiekjes en vindt het leuk om vrijwel direct resultaten te zien van online campagnes. Zijn favoriete product is het Bambook, een uitwisbaar notitieboek dat hij zelf graag gebruikt. John werkt nog niet zo lang bij Greengiving, maar zit al helemaal op z'n plek. "Ik vind het fijn dat het hier draait om je capaciteiten en dat er genoeg mogelijkheden zijn om te leren. Dat ik nu maar 10 minuten hoef te fietsen naar kantoor scheelt natuurlijk ook!"

 

Job Pater | Verkoop

Job omschrijft zichzelf als “een echte verkoper. Ik zit graag aan de telefoon en ook het verkopen in de showroom vind ik geweldig.” Hij doet de verkoop voor de groene en groeiende relatiegeschenken in Nederland en de buitenlandse websites. Verder gaat hij op afspraak langs bij verschillende klanten. Het is duidelijk dat Job onmisbaar is bij Greengiving. Door zijn verkoopskills, maar ook door zijn humor en gezelligheid. Hij waardeert dat Greengiving veel waarde hecht aan maatschappelijke en sociale betrokkenheid. “Alle werknemers krijgen een dag per jaar vrij om een steentje bij te dragen aan een goed doel. Dat vind ik top.”

 

Sylvia de Fauw | Duitsland

Sylvia is een geboren Duitse die een aanwinst is voor ons team vanwege het toenemende aantal Duitse klanten. Ze vertaalt teksten voor de Duitse website, maar heeft ook veel telefonisch contact met Duitstalige klanten. Die bestellen vooral Samenpapierkarten en Samenpapier (kaarten en tassen van groeipapier). Ze vindt het goed dat Greengiving bedrijven inspireert om hun voetafdruk op een originele manier te verkleinen. Sylvia houdt van veel lachen, gezond eten en actief bezig zijn. Ze straalt een en al positiviteit uit en het zal u dan ook niet verbazen dat onze Duitse klanten weg van haar zijn!

 

Jenny Achterstraat | Controlling

Tja, de administratie is niet ons favoriete onderdeel. Gelukkig is vanaf januari 2016 Jenny in dienst om daarmee te helpen. Zij weet alles van jaarrekeningen, controllerszaken, begrotingen en personeelszaken. Eén dag per week komt ze alles op kantoor bijwerken, en de rest van de week werkt ze mee in het bedrijf van haar man Wim. Jenny is graag met cijfertjes bezig, zo heeft ze de gemiddelde leeftijd van het team van Greengiving berekend, gecorrigeerd naar hoeveel dagen iedereen werkt. Daar komt een gemiddelde uit van 29 jaar, wat dus redelijk jong is!

 

Marleen Brunekreeft | Administratie

Omdat Jenny het wel erg druk begon te krijgen met de administratie van Greengiving, was het tijd om Marleen in dienst te nemen. Zij doet allerlei werkzaamheden rondom de financiële administratie zoals debiteuren- en crediteurenbeheer en btw-aangifte. Ze heeft het erg naar haar zin bij Greengiving en doet er leuke herinneringen op, zoals toen het internet het niet deed en we met z'n allen het magazijn gingen opruimen. Marleen omschrijft zichzelf als een “bezig bijtje”, want ze heeft ook nog eens een flink aantal hobby’s: lezen, haken, sporten en ook zingen bij Gospelkoor Spring doet ze graag.

 

Marian Nout | Orderverwerking & Magazijn

Marian verwerkt orders en doet magazijnwerkzaamheden. Dat bevalt haar uitstekend. “Het leukste aan dit werk vind ik de variatie die erin zit. De ene keer stuur je een factuur en de andere keer ben je met een ontwerp voor een klant bezig en stel je de klant op de hoogte van de voortgang.” Tja, en de volgende keer ga je al chocola-happend op de foto. Tony’s Chocolonely is dan ook haar favoriete product. Wist u dat Greengiving het snelst Tony’s Chocolonely repen met gepersonaliseerde wikkel kan leveren?” Grappig is dat Marian bij Cora in de klas heeft gezeten. Drie keer raden door wie ze is uitgenodigd om bij Greengiving te solliciteren... 

 

Cora Bisschop | Office Management & Productbeheer

Cora regelt van alles binnen het bedrijf en is daar door haar ervaring bij Greengiving geknipt voor. Ze ondersteunt de marketingafdeling en zorgt dat alle producten goed op de website staan. Cora werkt al bijna vier jaar bij Greengiving en kwam naast de toenmalige schoonmaakster als eerste vrouw in het team. Inmiddels zijn de dames in de meerderheid, maar volgens Cora blijft de sfeer altijd super. Dat is goed te merken tijdens een personeelsfeestje, maar net zo goed op een gewone werkdag als we tussen de middag heerlijk buiten eten, soms met een ijsje erbij. “Bij Greengiving hebben we altijd wat te vieren!”

 

Willemijn ter Burg | Groeipapier

Willemijn is absoluut onmisbaar voor onze orders die te maken hebben met groeipapier. Ze bedrukt en snijdt namelijk groeipapier en maakt daarnaast de pakketten verzendklaar. Willemijn is uiterst tevreden met haar baan bij Greengiving: “Voor mij is dit een fijne en flexibele werkplek die goed te combineren is met de schooltijden van onze oudste zoon”. Je zou denken dat groeipapier Willemijns favoriete product is, maar dat is niet zo. Ze is fan van de overheerlijke chocola van Tony’s Chocolonely. Wacht, waar hebben we dat meer gehoord? Oh ja, bij Marian. Het kan ook eigenlijk niet anders, want Willemijn is de zus van Marian!

 

Jeanine Heij | Communicatie

Alles wat met taal en tekst te maken heeft, komt langs het bureau van Jeanine. En daar krijgt ze energie van. Websiteteksten, vertalingen en social media: het zit allemaal in haar takenpakket. Als echte taalpurist strijdt ze tegen taal- en spelfouten en andere slordigheidjes. Uiteraard gewapend met pen en notitieboek :) Jeanine heeft net haar studie afgerond en werkt sinds oktober 2020 bij ons. In haar vrije tijd is ze graag bezig met (klassieke) muziek. Ze speelt viool in een symfonieorkest en strijkkwartet en is vaak bij concerten te vinden. 

 

Erica Kok | Orderverwerking

Erica is sinds augustus 2020 bij Greengiving in dienst. Daarvoor heeft ze twee jaar als au pair in Amerika gewoond, dus avontuurlijk ingesteld is ze wel! Erica houdt van afwisseling en dat is ook waarom ze voor een baan bij Greengiving heeft gekozen. Het maken van drukproeven, het klantcontact, de contacten met de verkoop, het zal haar niet snel gaan vervelen. Het zal vast meehelpen dat ze altijd wel in de stemming is voor een gezellig praatje. Erica's favoriete kleur is blauw, dus je kunt vast wel raden welke Be-O-Bottle ze het mooiste vindt!

 

Laura Ruitenberg | Verkoop

Laura is in december 2019 in ons team gekomen als eerste vrouwelijke verkoopster van Greengiving. En die taak neemt ze enthousiast op zich. “Ik vind de combinatie van gezelligheid, hard werken en echt samen het totaalplaatje neerzetten supergaaf om te zien en daar deel van te zijn!” Het verkopen is haar niet vreemd, want je kunt haar ook tegenkomen op de markt waar ze noten verkoopt. In haar vrije tijd staat ze soms in de keuken om iets lekkers te bakken, maar ook van rustig op de bank een boek lezen kan ze erg genieten.

 

Arianne van Ravenhorst | Interieurverzorging

Sinds september 2020 zorgt Arianne ervoor dat ons kantoor brandschoon is. Alles moet "schoon, netjes en opgeruimd" zijn. En natuurlijk genieten wij daar ook van. Tijdens het schoonmaken even een gezellig praatje maken? Dat waardeert Arianne enorm. Ze is fan van de Dopper en gebruikt hem dan ook dagelijks. Naast haar werk bij Greengiving is ze druk in de weer voor haar gezin en omgeving. Ze staat graag klaar voor andere mensen en is altijd bereid om te helpen. In haar vrije tijd onderneemt ze van alles met haar man en (klein)kinderen, zoals fietsen, wandelen en bakken.

 

Florus Floor | Big boss

En last but not least: Florus! Zonder Florus was Greengiving er niet, zo simpel is het. Hij heeft Greengiving namelijk in 2009 opgericht en heeft de dagelijkse leiding. Met termen als founder en CEO heeft Florus niets op, dus die worden nog wel eens plagend gebruikt. Florus houdt zich vooral bezig met het uitbouwen van het bedrijf en bedenkt graag nieuwe plannen om Greengiving te laten groeien. Binnen Greengiving heeft hij een verbindende rol. “Ik houd van gezelligheid en maak het de rest van het team graag naar de zin.” Dat lukt hem uitstekend, want een betere big boss kunnen we ons niet wensen!