Textiel & Caps bedrukken

Wilt u graag kleding of andere textielproducten bedrukken als promotiekledij, bedrijfskledij of relatiegeschenk? Kies de duurzame en ecologische textielproducten van Greengiving. De kleding in ons assortiment is duurzaam, biologisch én sociaal verantwoord. Onze textielproducten kunnen worden bedrukt of geborduurd met uw firmalogo of tekst op verschillende posities. Naast de standaard opdruk met 1-4 kleuren is full colour nu ook mogelijk.

T-shirt V-hals heren

perfecte pasvorm | 100% katoen

Vanaf 26 november

Vanaf

7,37

Katoenen baseball cap

verschillende kleuren | snelle levering

Vanaf 26 november

Vanaf

1,17

Zeesokken

Verpakt in een doosje

Vanaf 29 november

Vanaf

5,35

Sportpet (katoen)

katoenen cap | met uw eigen logo

Vanaf 26 november

Vanaf

1,17

T-shirt Unisex Classic Jersey

100% organisch katoen | top product

Vanaf 26 november

Vanaf

6,09

Duurzame kleding van bio-katoen

De duurzame en ecologische kleding van Greengiving wordt geproduceerd van 100% bio-katoen. Door de biologische katoenteelt, efficiëntie in productie en transport én het gebruik van groene energie wordt de uitstoot van CO2 met 90% gereduceerd.

Bio kleding: sociaal verantwoord

Greengiving wil niet enkel ecologisch ondernemen, voor ons staat een sociaal verantwoorde keuze ook bovenaan. Dit betekent: geen kinderarbeid, veilige werkomstandigheden, eerlijke lonen en geen excessieve werktijden.

 

Onze leveranciers worden voortdurend gemonitord om te verzekeren dat ze blijven voldoen aan de standaarden. Dit in aanvulling op de certificaten SA8000, BSCI, SAFE en GOTS.

 

Bij Greengiving kunt u diverse soorten ecologische kleding laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een tekst naar keuze. Van T-shirts en sweaters tot petten, polo’s en jassen, wij bedrukken het voor u!